2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Újabb momentumos lépett le

Távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás, aki hétfőn nyújtotta be lemondását Fekete-Győr Andrásnak és a párt elnökségének – értesült az Origo.hu. Információik szerint Szauer vállalta, hogy folytatja a munkát az üresen maradt pozíció betöltéséig.

Azt is megígérte, hogy segít majd az új vezető betanításában. Távozását – ahogy a korábban lelépő Momentum-tagok – személyes okokkal magyarázta. Szauer Tamás egyébként annak a Szauer Péternek a fia, aki a balliberális HVG kiadójának tulajdonos-vezérigazgatója. Ismert: augusztus elején először Pottyondy Edina, rá néhány napra pedig Kádár Barnabás elnökségi tagok hagyták faképnél a pártot.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tűzmadár

  Tűzmadár

  Egy hatalmas méretű madár  került fel egy újbudai tűzfalra. A 300 m2-nél nagyobb alkotás egy XI.

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.