2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Hódmezővásárhely

Vajna Tímea is nálunk járt!

Olimpiai bajnokok és sikeres úszók edzőtáboroztak ismét Hódmezővásárhelyen. Ez alkalommal Magyarország legjobb paraúszói vették birtokukba a pályákat az uszodában. Vajna Tímea is ellátogatott városunkba, hogy buzdítsa az itt felkészülő sportolókat.

A sportolók a mexikói vb-re készültek, amit a szeptember 19-i földrengés miatt elhalasztottak a szervezők

Vásárhelyen járt Vajna Tímea is, aki azért érkezett, hogy a paraúszókat támogassa, szurkoljon nekik. Elmondta, hogy több parasportolót a csapatból személyesen is ismer, azért jött Hódmezővásárhelyre, hogy buzdítsa őket. Szerinte kevés hangsúly van ezeken a sportolókon, és szeretné, ha többen odafigyelnének rájuk.


Miután véget ért az edzés, Vajna Tímea meghívta a parasportolókat egy ebédre a belvárosba

Vásárhelyről kifejezetten jó véleménnyel volt Timi. Elmesélte, hogy sosem járt még itt, de nagyon tetszenek neki a fák, a parkok és az, hogy Hódmezővásárhely egy barátságos, jó hangulatú város.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.