2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Hódmezővásárhely

Vajna Tímea is nálunk járt!

Olimpiai bajnokok és sikeres úszók edzőtáboroztak ismét Hódmezővásárhelyen. Ez alkalommal Magyarország legjobb paraúszói vették birtokukba a pályákat az uszodában. Vajna Tímea is ellátogatott városunkba, hogy buzdítsa az itt felkészülő sportolókat.

A sportolók a mexikói vb-re készültek, amit a szeptember 19-i földrengés miatt elhalasztottak a szervezők

Vásárhelyen járt Vajna Tímea is, aki azért érkezett, hogy a paraúszókat támogassa, szurkoljon nekik. Elmondta, hogy több parasportolót a csapatból személyesen is ismer, azért jött Hódmezővásárhelyre, hogy buzdítsa őket. Szerinte kevés hangsúly van ezeken a sportolókon, és szeretné, ha többen odafigyelnének rájuk.


Miután véget ért az edzés, Vajna Tímea meghívta a parasportolókat egy ebédre a belvárosba

Vásárhelyről kifejezetten jó véleménnyel volt Timi. Elmesélte, hogy sosem járt még itt, de nagyon tetszenek neki a fák, a parkok és az, hogy Hódmezővásárhely egy barátságos, jó hangulatú város.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.