EUR: 321,85 Ft
CHF: 279,36 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Extra

Vámos Erika még idén férjhez megy

Viccesnek találná fiús öltözködése és karakán személyisége miatt a hófehér menyasszonyi ruhát Vámos Erika, akinek esze ágában sincs így állni oltár elé. Kizárólag fátyol nélkül, kiskosztümben tudja elképzelni a nagy napot, amit párja még idén szeretne megtartani. 

Vámos Erika
/Fotó: Lokál

Ahogy azt a Lokál elsőként megírta, a Több mint TestŐr műsorvezetője új esélyt adott kilenc évvel fiatalabb szerelmének, Máténak. Az újrakezdés pedig olyannyira jól sikerült, hogy már az esküvő is szóba került, de pontos  forgatókönyv még nincs a nagy napra.


– Két lehetőség van: vagy csinálunk egy óriási lagzit, amihez annyira egyikünknek sincs kedve, vagy két tanú előtt összekötjük az életünket, és ennyi. Utóbbit mindketten okosabb ötletnek tartjuk  – mondta lapunknak Erika. Nem ragaszkodom a hagyományos dolgokhoz, az olyan bigott. Én például nem akarok fehér ruhában férjhez menni. Nem húszéves vagyok, hanem 43 leszek idén. Nem érzem magam öregnek, de elképzelni sem tudom, hogy habos babos, hófehér ruhában és fátyolban vonuljak. Pont tökéletes lenne egy vajszínű kosztüm – árulta el a műsorvezető, aki viccesnek érezné magát, ha a megszokott, fiús szettjei helyett ilyen ruhakölteményben pompázna.

Persze ez a jövő titka, hiszen gyűrű még nem került Erika ujjára, de Máté egy-egy félmondatából azért kiderül, hogy a nagy kérdés nem sokáig várat magára.


– Házfelújításba, de még az is lehet, hogy új telek vásárlásba, házépítésbe fogunk, és mindennapi téma, hogy tudjuk megvalósítani, hogy egy vagy több gyerek is elférjen velünk. Nemrég feltettem a költői kérdést Máténak, hogy miért is kell a házam felújításával foglalatoskodnunk most, amikor lehet, hogy ez mondjuk csak három év múlva lesz aktuális. Mire ő azt válaszolta, hogy nem akarja húzni az időt, és szerinte már idén sok minden aktuális lesz – mosolyodott el mesélés közben Erika, aki érzi, hogy Máténak komoly tervei vannak vele, és nem akarja halogatni a gyerekvállalást sem.

– Máté is szeretne mihamarabb édesapa lenni, és ha idén összeházasodnánk, biztos, hogy jövőre anyuka lennék. Hiszen házaspárként már alapítványok is foglalkoznának velünk, míg egyedülálló anyaként hét éve az állami várólistán vagyok – mondta a tévés, aki azt sem bánja, hogy mindent elölről kell kezdenie.

– Ha összekötnénk az életünket, újra el kell végeznem az alkalmasságit, sőt Máténak is meg kell csinálnia, de ez egyáltalán nem gond, mert amint az jogerőre emelkedik, hónapokon belül kaphatunk gyereket, sőt még kisbabát is. Hiszen Máté kilenc évvel fiatalabb nálam, ami erős érv amellett, hogy minél kisebb gyermeket adjanak nekünk, ami 43 éves egyedülálló nőként gyakorlatilag esélytelen lett volna – mondta Erika, akinek úgy tűnik, szép lassan minden rendeződik az életében, és tényleg hamarosan feleség és édesanya lehet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    A JAMA Dermatology korábban közzétett vizsgálata szerint sokan nincsenek tisztában a naptejeken látható jelölésekkel. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosa magyarázza el, hogy miért nem elég, ha kizárólag az SPF alapján választunk, és miért fontos figyelni az UVA és UVB jelölésekre is?