EUR: 318,59 Ft
CHF: 274,16 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Zalatnay Cini: Szeretnék nagyi lenni

Idén tölti be 70. évét a legendás énekesnő, Zalatnay Sarolta, akinek azt jósolták, a szerelem is ilyentájt talál rá újra. Cini várja a nagy őt, de addig is a színpadnak és családjának él, és reméli, hogy lánya, Niki leszbikus kapcsolata ellenére később a saját család mellett dönt és unokával ajándékozza meg őt.

A 69 éves énekeső lánya, Niki sok év őrlődés után tavaly decemberben úgy döntött, ország-világ előtt felvállalja másságát, és egyúttal azt is elárulta: szerelmes és egy ideje együtt él Angliában egy jamaicai származású nővel. Ahogy azt a Lokálnak korábban Cini elmondta, nem érte meglepetésként, hogy lánya a nőkhöz is vonzódik, de szerette volna kivárni, hogy Niki ezt maga ossza meg vele.


– Voltak sejtéseim, de azt akartam, maga döntsön arról, hogy elmondja nekem. Sosem kutakodtam utána, de feltűnt, hogy sosem beszél a szerelmi ügyeiről – mesélte lapunknak tavaly a művésznő, akit lánya leszbikus kapcsolata ellenére biztosított arról, hogy lesz unokája. Niki be is tartotta az ígéretét, és a következő nagy hír sem váratott sokáig magára: év elején ugyanis kiderült, hogy szerelmének gyerekei vannak, így Cini egyből három jamaicai „kisunokát” is kapott egy szem lányától. De lapunknak az énekesnő elárulta, boldogsága csak saját unokával lesz teljes.

– Mindent elfogadtam Niki körül: a szerelmét, a gyerekeket, de azért remélem, hogy lesz még saját unokám is. Nem hiszem, hogy van normális ember, aki ne szeretné, hogy saját unokája is legyen – vallotta Cini, aki nevelt lányára vér szerinti gyermekeként tekint és Niki vallásossága miatt jó esélyt lát erre.


– Niki jól van, dolgozik, rengeteg terve van és mindemellett egy nagyon vallásos családba került, ahol vasárnaponként templomba járnak. Úgy látszik, a lányom megtalálta a hitet, egyre jobban érzi a család fontosságát, és remélem, ez az érzés csak erősödik benne, és akkor egyszer tényleg lesz neki, nekünk is saját családunk.

Angliában egyébként az azonos neműek házassága sem lehetetlen, ugyanis bevezették az úgynevezett bejegyzett élettársi kapcsolat intézményét, ami csak a nevében különbözik a házasságtól, így a Lokál a leszbikus házasságról is megkérdezte az énekesnőt.

– Bennem is felvetődött ez a kérdés, és meg is kérdeztem Nikitől, hogy össze akarnak-e házasodni a barátnőjével, de azt mondta, nincs szó ilyesmiről, nem fogja hivatalosan összekötni az életét a párjával – számolt be a válaszról lapunknak az énekesnő, akit lányával ellentétben Cupido nyila jó ideje nem talált el.

– Sajnos nálam nincs szerelem, de nem is keresem. Nem megyek elé, de nem is zárkózom el. Ha úgy hozza az élet, akkor örülök majd, de így sem vagyok fél ember. Valamikor azt jósolták, majd 70 éves koromban jön valaki, de egyelőre ennek semmi jelét nem tapasztalom – nevetett fel a művésznő, akinek azért egy szerelme mégis van.

– A színpad az én egyetlen és örök szerelmem. Az feltölt, az éltet, meg persze a lányom, a maradék kis családom, a rajongók, akik az én olvasatomban szintén a családom, és az állatok, az állatmentés, a lovam. Annyi dolog van, és annyi a teendőm, hogy sose tudnék magányos lenni és nem is vagyok – mondta Cini, akiről sugárzik a boldogság, hogy minden hétvégéje foglalt és karrierje évtizedek óta töretlen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek