2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Belföld

Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

Ha nincs ott a nyilvánosság, a cukiskodásba kezdett jobbikosok ugyanolyan rasszista, antiszemita szólamokat hangoztatnak, mint korábban – állítja a Ripost, amelynek munkatársai rejtett felvételeket készítettek a szélsőjobboldali párt siófoki frakcióülésén, ahová csak Simicska Lajos Hír TV-je volt hivatalos. Az is kiderült: az oligarchát egyszerűen Főnöknek nevezik a párttagok.

Vona Gábor politikájától megcsömörlött jobbikosok segítségével jutott be a Ripost stábja a cukiságkampányba kezdett szélsőséges párt szeptember 13–15-i kihelyezett frakcióülésére, amelyet a siófoki Panoráma Hotelban rendeztek – derül ki a lap cikkéből. Írásuk szerint a Jobbik-frakció tagjairól elvtársi körben lefoszlik a civilizáció máza, és gátlástalanul viccelődnek a magyarországi zsidókon és a párt legújabb célpontjain, a nyugdíjasokon.


– Ezek – így beszélnek egymás között zsidó honfitársainkról. Megvetően és mindig gúnyolódva, még akkor is, amikor az ezekkel való politikai egyezkedés, szövetkezés kényszere kerül szóba. „Ilyenkor mindenki nyeljen egy jó nagyot! – tanácsolta az egyik fő jobbikos” – áll a Ripost írásában. A lap szerint gyakran hangzottak el a háromnapos rendezvény alatt durva, zsidózó viccek. De riportjuk szerint most már nem csak a pártelnök gyalázza a nyugdíjasokat. A frakciótagok ökör nyugdíjasokként emlegették a szépkorúakat, akik „fröcsögik, beveszik a fideszes dumát”.

Ugyanakkor a Ripost arra is rávilágított, hogy a Jobbikban máris Főnöknek hívják Simicska Lajos oligarchát, aki médiabirodalmával kiszolgálja, de a jelek szerint egyben be is kebelezi a pártot, hiszen a lap munkatársainak füle hallatára beszélgettek arról a frakció tagjai, hogy „mit ígért a Lajos”, „mit kért a Lajos”, és hogy „mi nem tetszik a Főnöknek”.


“Az ökör nyugdíjasok beszopják a fidesezes dumát” – mondta egy jobbikos Fotó: Ripost

Az, hogy a lap munkatársainak Jobbik-tagok segítettek bejutni a frakcióülés helyszínére, tovább erősíti, hogy a Jobbikon belül szakadást idézett elő a Vona Gábor elnök által meghirdetett „cukiságkampány”. De a párttagnak álcázott riporterek azt állítják, hogy többen szabályosan kiröhögték Vonát, amikor az került szóba, hogy pénzügyminisztert akar „csinálni” a kedvencéből, „Szasziból”, azaz Szabó Gábor pártigazgatóból, a Jobbik pénztárosából, aki napi rendszerességgel seftel, egyeztet a Főnökkel. Mások pedig a háta mögött legyintenek rá az egykor idolként követett pártvezérre. A Ripost a következő napokban újabb részletek megszellőztetését ígéri.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Újra Bűbájos Hétvége Tarcalon

  Újra Bűbájos Hétvége Tarcalon

  Az első két sikeres rendezvény után újra Bűbájos Hétvége Tarcalon! Az ideit is a május elsejei hosszú hétévégén rendezi a Tarcal Bor és Kultúra Egyesület.

 • Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Orbán Viktor miniszterelnök azon bejelentése, hogy továbbra is Varga Mihály vezeti a Nemzetgazdasági Minisztériumot, üzenet a piacoknak, azt üzeni, hogy marad az eddigi fegyelmezett költségvetési politika – mondta a Századvég Alapítvány közgazdásza az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Év végére készül el a négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei települést – Rákóczifalvát, Rákócziújfalut, Tiszavárkonyt és Vezsenyt – összekötő túraútvonal a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – közölte Kósa Lajos, Rákóczifalva polgármestere az MTI-vel.

 • Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Őrizetbe vettek a keszthelyi rendőrök egy svájci férfit, aki súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Gyenesdiáson, de segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.