2017. november 03., péntek
Győző

Belföld

Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

Jogi eljárást indított Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője az MSZP szekszárdi szervezete ellen. Az ügy azután robbant ki, hogy a szocialisták szekszárdi szervezete a hivatalos Facebook-oldalán arról írt: Gréczy két fideszes politikussal egyeztetett.

A posztban a helyi MSZP többek között azt kérdezi, hogy vajon a Gyurcsány-párt szóvivője a szocialisták szétveréséről vagy az ellenzéki bukás áráról egyeztetett-e a kormánypártiakkal.


Vajon miről egyeztetett Gréczy Zsolt a fidesszel?Hogyan verjék szét végleg az MSZP-t?Netán a 2018-as ellenzéki bukás áráról?Esetleg valami egyéb üzletről?

Posted by Mszp Szekszárd on Sonntag, 15. Oktober 2017

A DK szóvivője erre közösségi oldalán közölte, hogy a bíróságon vesz elégtételt.


– Az MSZP szekszárdi szervezetének hivatalos Facebook-oldala azt a hazugságot írta és terjesztette rólam, hogy 2017. október 13-án, pénteken 14 órakor a szekszárdi Heimann Pincészetben tárgyaltam Horváth Kálmán és Horváth István fideszes politikusokkal – írta Gréczy, aki azt is közölte, hogy van alibije, ugyanis épp Budapesten tartózkodott, amit „tucatnyi tanú” is alá tud támasztani, ráadásul nem is ismeri az említett fideszeseket. A DK-s politikus hozzátette, hogy soha életében nem járt az említett pincészetben.

AZ MSZP-BEN NEM MINDENKI AKARJA A KÉT PÁRT EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT, A KORMÁNYVÁLTÁSTGréczy Zsolt bepereli az MSZP szekszárdi…

Posted by Gréczy Zsolt on Dienstag, 17. Oktober 2017

Kurtyán Ferenc, az MSZP szekszárdi elnöke az Indexnek azt mondta, azért tették ki a találkozóról szóló hírt az oldalukra, mert egy szemtanújuk is van.

– Ha nem Gréczy, akkor vélhetően a reinkarnációja vagy a hasonmása szállt ki a kocsiból múlt pénteken Szekszárdon – mondta Kurtyán a portálnak. Azt is hozzátette, hogy ha Gréczy pereskedni akar, perelje be őt is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar opera napja alkalmából elismeréseket adtak át az Erkel Színházban

  A magyar opera napja alkalmából elismeréseket adtak át az Erkel Színházban

  A Magyar Állami Operaház Örökös Tagjainak Testülete Uzoni Mária egykori protokollfőnököt választotta soraiba, és posztumusz örökös tag lett Lehoczky Éva és Ütő Endre operaénekes, valamint Petrovics Emil zeneszerző – hangzott el a magyar opera napja alkalmából rendezett pénteki ünnepségen Budapesten, az Erkel Színházban, ahol az Operaház elismeréseinek átadása mellett Ókovács Szilveszter főigazgató bemutatta a MagyarOpera200 című, 53 lemezből álló új kiadványt is, amely a magyar operairodalom elmúlt két évszázadából nyújt átfogó válogatást.

 • Fidesz: A Jobbik nem tud elszámolni az illegális támogatásokkal

  Fidesz: A Jobbik nem tud elszámolni az illegális támogatásokkal

  Az a Jobbik beszél, amelyik nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszéknek – írta a Fidesz pénteken az MTI-nek eljuttatott közleményben Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatójára reagálva.

 • Műanyagdarabot találtak egy csokoládéban

  Műanyagdarabot találtak egy csokoládéban

  Műanyagdarabot találtak a Dániában előállított Anthon Berg Sweet Moments marzipan bar minicsokoládéban, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih) felhívja a vásárlók figyelmét, hogy ne fogyasszanak a Magyarországon is forgalomba került termékből.

 • Migránsbandák fenyegetik Koppenhágát

  Migránsbandák fenyegetik Koppenhágát

  Másod és harmad generációs migrációs hátterű bűnbandák tartják rettegésben Dánia fővárosát, Koppenhágát. A leszámolások sokszor lövöldözésekbe torkolnak, ahogyan az a minap is történt.