EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,30 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Befejeződött a városi rendelőintézet felújítása Nyíregyházán

Befejeződött a városi rendelőintézet felújítása Nyíregyházán – közölte a városháza sajtószolgálata az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a 183 millió forint értékű beruházáshoz 125 millió forintot uniós forrásból nyert el az önkormányzat, további 58 millió forintot önerőből tett hozzá a projekthez.


A beruházás során teljesen megújult a Szent István utcán lévő, a gyermekorvosi, a fogorvosi, a háziorvosi rendelőket, valamint a védőnői szolgálatot kiszolgáló épület. Kicserélték a belső nyílászárókat, a hidegburkolatokat, kifestették az épület belsejét, személyzeti öltözőket, kiszolgálóhelyiségeket és akadálymentes illemhelyeket alakítottak ki.

Emellett korszerűsítették a telefonhálózatot és a villamossági rendszereket, továbbá kiépítették az internethálózatot is.

A városi rendelőintézet épületének gazdaságosabb, korszerűbb üzemeltetése érdekében napelemeket építettek be, az akadálymentes közlekedést pedig lift beépítésével valósították meg.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme, biztonsága áll – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, az Európai Bizottság Új megállapodás a fogyasztói érdekekért címen közzétett javaslatának társadalmi vitáján.

 • Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs szolgálata csütörtökön az MTI-vel.

 • A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.