EUR: 311,14 Ft
CHF: 265,48 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

PR

Beszállás! Indul az M2 Télapó Expressz!

Már szinte hagyomány: közelegnek az ünnepek, és ez egyet jelent azzal, hogy az M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén, hogy elvigye a gyerekeket és családjukat a Vasúttörténeti Parkba.

A résztvevők idén december 1-én, 2-án és 3-án gőzmozdonnyal húzott ünnepi vonaton utazhatnak manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi programon vegyenek részt, ahol találkozhatnak Süsü sárkánnyal, a Tévé Macival, és a népszerű Hetedhét Kaland műsorvezetőivel: Ádámmal és Napsugárral is!


Mindhárom napon kétszer, délelőtt és délután is csodás programok várják a gyerkőcöket: az Orient Csarnok színpadán fellép az Eszter-lánc Mesezenekar, ezután megérkezik a várva várt Télapó is! Feldíszített gőzmozdonyán érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz fotót is készíteni a Télapóval és a manóival.

A legkisebbeket számos adventi meglepetés várja, többek között olyan izgalmas programok, mint a Maci-Pecó, vagyis a Tévé Maci szobája, az igazán bátrak pedig kipróbálhatják magukat műsorvezetői szerepben is a Hetedhéd Gyerekhíradóban. A szervezők számos kreatív, kézműves programmal, angyalka készítéssel és különleges homokkép festéssel várnak mindenkit.

December első hétvégéjén a Vasúttörténeti park Orient-csarnokának minden zuga csupa vidámság és kacagás lesz, ahol arcfestés, kalandos játékok és megannyi kóstolásra váró finomság közül lehet majd választani.

Jegyek már elővételben online megválthatóak a http://www.vasuttortenetipark.hu/ex/M2TelapoExpressz oldalon!

A rendezvény támogatója az M2 – A biztonságos gyerekcsatorna

Nincs reklám, csak biztonságos, szórakoztató gyermekműsorok!

M2 – A barátod!

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy találat, két új élet

  Négy találat, két új élet

  Elképesztő történetet osztott meg velünk olvasónk, Ferenc. A budapesti nagypapára egy nap kétszer is rámosolygott a szerencse.

 • A feleségem a bónusz a főnyereményhez

  A feleségem a bónusz a főnyereményhez

  Nem tudom, mi ütött belém, amikor a postán megszólítottam. Magam is csodálkoztam, mit művelek – írta levelében olvasónk, aki felesége tiszteletére osztotta meg velünk szerencsesztoriját.

 • Ismét Oscarért szoríthatunk a hétvégén

  Ismét Oscarért szoríthatunk a hétvégén

  Nemcsak a nézőszámot, de a nemzetközi díjakat tekintve is parádés év volt a tavalyi a magyar filmipar számára. A hazai alkotók sorra zsebelték be az elismeréseket a külföldi fesztiválokon.