2018. július 20., péntek
Illés

Külföld

Bosszút állt a bankáron volt barátnője

Guy Gentile Wall Street-i bankár másfél évig együtt járt huszonnégy éves orosz modell barátnőjével. Minden jel arra utalt, hogy ebből a kapcsolatból hamarosan lagzi lesz, hiszen nagyon szerették egymást.

Azonban a pénzember egyik pillanatról a másikra dobta a lányt, aki ezért annyira dühös lett, hogy bosszúból Guy huszonhatmillió forintos Mercedesével beparkolt bahamai lakása medencéjébe. – Én kidobtam Kristinát, ő meg kidobta a méregdrága autómat. Nagyon dühös vagyok – mondta a bankár, aki valószínűleg feljelentést tesz volt kedvese ellen.


Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.