EUR: 310,23 Ft
CHF: 258,71 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Belföld

Botka migránsszervezetnek adta a bezárt iskolát

Botka László 2002 után bezáratott egy iskolát Szentmihályon, majd 2015-től ingyen és bérmentve odaadta a hírhedt MigSzol-csoportnak, vagyis a Migráns Szolidaritásnak, az erősen Soros György-közeli „civil” szervezetnek, akik raktárbázisul használták az egykori iskolaépületet – írja a szegedma.hu

Tudni kell, hogy 2015 szeptemberében a MigSzol föltűnt a Keleti pályaudvarnál is, ahol hetekig kenték a vajas kenyeret az illegális migránsoknak. Mint az köztudott, a párizsi óriási, több száz halálos áldozatot követelő terrortámadás elkövetőit a terrorista Salah Abdeslam éppen ekkor és itt, a Keleti pályaudvarnál szedte össze és utaztatta át Nyugat-Európába.


A MigSzol az a szervezet, mely több provokációt is rendezett a magyar határkerítésnél, és még gyűjtést is rendeztek a röszkei zavargások főkolomposának, H. Ahmednek, aki egy tisztázatlan múltú, több útlevéllel is rendelkező szír migráns. H. Ahmednek kulcsszerepe volt abban, hogy zavargások alakultak ki Röszkénél, amikor a kormányzat lezárta a déli határt, és ezzel enyhített a Szegedet és az országot, valamint Európát sújtó migrációs nyomáson.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Rogán: Jottányit sem engedünk

  Rogán: Jottányit sem engedünk

  “Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án. Mi ki fogunk tartani, a bevándorláspolitika ügyében egy jottányit sem engedünk “– mondta a PestiSrácok.

 • Kisétált az őrizetből Gyárfás

  Kisétált az őrizetből Gyárfás

  Nem kezdeményezte a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás előzetes letartóztatását a Fővárosi Főügyészség, így a mai tárgyaláson arról dönt a bíróság, hogy a gyanúsított kap e nyomkövetőt a bokájára vagy sem.

 • Újabb migránshullámot gerjeszt az unió

  Újabb migránshullámot gerjeszt az unió

  Már nem is kell átkelniük Európán, az EU áttelepítési programja keretében 40 ezer migránst maga az Európai Bizottság segít ide jutni az áttelepítési programmal, amelybe most újabb 10 ezer főt vonnak be – erről Dimitrisz Avramopulosz, a bizottság migrációs ügyekért felelős tagja nyilatkozott azután, hogy tárgyalt Horst Seehofer német belügyminiszterrel.