EUR: 322,51 Ft
CHF: 282,65 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Botka migránsszervezetnek adta a bezárt iskolát

Botka László 2002 után bezáratott egy iskolát Szentmihályon, majd 2015-től ingyen és bérmentve odaadta a hírhedt MigSzol-csoportnak, vagyis a Migráns Szolidaritásnak, az erősen Soros György-közeli „civil” szervezetnek, akik raktárbázisul használták az egykori iskolaépületet – írja a szegedma.hu

Tudni kell, hogy 2015 szeptemberében a MigSzol föltűnt a Keleti pályaudvarnál is, ahol hetekig kenték a vajas kenyeret az illegális migránsoknak. Mint az köztudott, a párizsi óriási, több száz halálos áldozatot követelő terrortámadás elkövetőit a terrorista Salah Abdeslam éppen ekkor és itt, a Keleti pályaudvarnál szedte össze és utaztatta át Nyugat-Európába.


A MigSzol az a szervezet, mely több provokációt is rendezett a magyar határkerítésnél, és még gyűjtést is rendeztek a röszkei zavargások főkolomposának, H. Ahmednek, aki egy tisztázatlan múltú, több útlevéllel is rendelkező szír migráns. H. Ahmednek kulcsszerepe volt abban, hogy zavargások alakultak ki Röszkénél, amikor a kormányzat lezárta a déli határt, és ezzel enyhített a Szegedet és az országot, valamint Európát sújtó migrációs nyomáson.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.