EUR: 322,85 Ft
CHF: 275,90 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Külföld

Drámai vallomás! Megszólalt a megtámadott kamionos

Újabb magyar kamionosra támadtak rá migránsok, ezúttal Brüsszel közelében. Toldi Tamás a Híradónak azt mondta, nem biztos, hogy képes lesz újra kamionba ülni.

A sofőr éppen a pihenőjét töltötte egy benzinkúton, amikor arra ébredt fel, hogy bevándorlók vannak a fülkéjében – számolt be az esetről elsőként az Origo. Szerencsére nem sérült meg, a Híradónak azonban azt mondta, azóta is retteg, nem biztos, hogy valaha újra kamionba tud majd ülni. Toldi Tamás, kamionos a Híradónak telefonon nyilatkozott.

“Kettő óra, fél három között arra lettem figyelmes, hogy mozog a fülke.Ekkor felnéztem, ugye be voltam függönyözve, a baloldali ajtón jött fel egy ember. Meglátta, hogy felébredtem, az arcán döbbenetet láttam, hogy én felébredtem, ebből gondolom, hogy befújtak valami gázt valamelyik ajtón, altatógázt, elordítottam magam németül, hogy was spazir hier, meg mondtam neki hogy raus, tehát menjen ki” – részletezte a kamionos.


Ezután a migráns megindult a férfi felé, ekkor már annyira közel volt, hogy a kamionos mellkason tudta rúgni, mire a migráns kiesett az utóból. Ekkor Toldi Tamás még nem menekült meg, ugyanis mint kiderült, a migránsok erőfölényben voltak – írja a Híradó.

“Felültem az ágyon ekkor láttam, hogy a jobboldali ajtó is nyitva van. Tehát hárman voltak. A baloldali ajtónál felmászott az utolsó ember, a jobb kezében egy 20 centis késsel, nem tudom, hogy meg akart-e szúrni, de tény és való, hogy szúrt felém” – mesélte feldúltan az áldozat.


Miután Toldi Tamás látta, hogy csak nehezen menekülhet az életveszélyes helyzetből, odadobta nekik az övtáskáját és a telefonját. A migránsok ekkor távoztak.

“Mindenki retteg. Mi azért nem járunk tengerpartokra, ahol úgymond tudjuk és halljuk mennyi migráns és bevándorló van, és sajnos azt vesszük észre, hogy egyre jobban terjed és most mindenki találgatja, hogy akkor veszünk gázspray-t. Nem hiszem, hogy nekünk kéne így védekezni, szerintem mi, akik dolgozunk és a társadalmat szolgáljuk, annyi biztonságunk legyen már, tudjunk pihenni – zárta a portálnak szavait Toldi Tamás.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Már nem viszket!

  A nap képe: Már nem viszket!

  Biztosan sokak számára ismerős az a pillanat, amikor oltári módon elkezd viszketni a hátunk egy olyan pontja, amit szinte lehetetlenség elérni. Ilyenkor jön az, hogy minden lehetséges módszert megragadva igyekszünk enyhíteni a viszkető érzésen akár egy ajtófélfához dörzsölve, vagy egy fakanállal a kezünket meghosszabbítva elérni testünk irritált részét.

 • Patkány vetett véget a táncelőadásnak

  Patkány vetett véget a táncelőadásnak

  Egy patkány okozta rövidzárlat miatt teljes sötétségbe borult szerda este az Adelaide-i Fesztiválközpont, két táncprodukciót, köztük a Csipkerózsika című balett utolsó előadását is félbeszakítva.

 • Járni sem bírt Juncker

  Járni sem bírt Juncker

  Ismét nagyot alkotott Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Most a ,múltheti NATO-csúcson tűnt részegnek, sőt több ember kellett támogassa, mert járni is alig bírt.