EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,27 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Belföld

Farkasházy a földbe döngölte Botkát

Tréfás, vagy inkább tragikomikus írással jelentkezett közösségi oldalán Farkasházy Tivadar. A humorista, aki az elmúlt évtizedekben sikerrel rendezett meg jó néhány szárszói találkozót, most Botka Lászlót tűzte tolla hegyére.

– Májusban bejelentettem, hogy idén júniusban nem rendezek Szárszói Találkozót, mert ennyi idő alatt nem tudom a kertet annyi részre felparcelláztatni, hogy minden ellenzéki pártnak jusson egy csík belőle, hiszen egymással szinte szóba se állnak. De azért nem véletlenül írtam a júniust, mert titkon reménykedtem abban, hátha észhez térnek, és akkor ősszel mégis neki lehet vágni. Ráadásul júniusban Kocsis András szokott éves kerti összejövetelén találkoztam Botka Lászlóval és Fekete Győr Andrással, és nagy örömömre mindketten megígérték, hogy eljönnek rá – írja közösségi oldalán Farkasházy.


NYOLCVAN PLUSZMájusban bejelentettem, hogy idén júniusban nem rendezek Szárszói Találkozót, mert ennyi idő alatt nem…

Posted by Farkasházy Tivadar on Donnerstag, 12. Oktober 2017

A humorista feleleveníti, hogy még augusztus elején egy sms-t küldött Botkának, hogy szeptember 16-án lenne az összejövetel, de ha nem jó az időpont, az még módosítható. Az MSZP korábbi miniszterelnök-jelöltje pár nap múlva azzal hívta vissza a humoristát, hogy nem jön el, meg amúgy is más dolga akadt.


“Aznap Győrben tart lemondhatatlan nagygyűlést, augusztus 26-án pedig értelmiségi találkozót rendez Szegeden, 200 meghívottal. Sok sikert kívántam neki, s rögtön lemondtam a sátrat, a székeket, a plédeket, az ebédet, az italokat, amúgy se volt sok kedvem hozzá, látva ezt a cirkuszt, de ha buszokkal elviszik Szegedre a vendégeim felét, akkor nem fognak pár napra rá tízezerért leautózni hozzám, sokan anyagilag kivérzett emberek, ráadásul kiket ígérjek nekik?” – írja a humorista, aki arra azért kíváncsi volt, hogy kik mennek el Szegedre, így átnézte az összes lapot, s négy ismert arcot talált, Botka két korábban megnevezett támogatójával egyetemben.

“De mindezt magamban tartottam, nehogy már én legyek bármiféle megállapodás, kibontakozó együttműködés egyik kerékkötője, s végighívtam azt a negyven embert, akivel már időpontot egyeztettem. A győri összejövetelt is kerestem a lapokban, de aznap nem volt ott.” – sorolja Teddy, aki végül sommás véleményt közölt az MSZP lemondott miniszterelnök-jelöltjéről:

“Ezt nehéz volt eddig magamban tartanom. Most is csak azért adom közre, nehogy már valaki azt higgye, kizárólag fondorlatos összeesküvés végzett Botkával. Lehet, hogy ez is volt benne, de megtette azt ő maga egyedül.” – írja Farkasházy, aki erről eredetileg a Hócipőben számolt be.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Már kilenc iskolaszövet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatott pénteken a Csongrád Megyei Főügyészség.

 • A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  Nem véletlenül lapítanak most azok az ellenzékiek, akik ellenezték a határkerítés megépítését, és álproblémáról beszéltek. A magyarok hetven százaléka aggódik az illegális bevándorlás miatt, de ugyanekkora azok aránya, akik elégedettek a kormányzat ez ügyben tett lépéseivel – mondta saját kutatásukra hivatkozva Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  A “homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezik Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban – írta Hírado.hu. Eközben az ENSZ Magyarország számára elfogadhatatlan migrációs politikát diktáló vitaindító anyagát az a Louis Arbour, migrációért felelős különleges képviselő jegyezte, aki öt évig volt a Soros féle Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi hátterével működő Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója és akit maga a milliárdos tüntetett ki a Soros-egyetemen 2010-ben.