EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Jánosi Dávid és Nemes Wanda: Nehezen csiszolódtunk össze

A Lokálnak mutatja meg először közös gyermeküket, a most másfél éves Lizát Jánosi Dávid és Nemes Wanda. Az Újszínház két művészének kapcsolatát teljesen megváltoztatta kislányuk születése: korábban bármin össze tudtak veszni, a gyereknevelés azonban megtanította őket elengedni a problémákat.

/Forrás: Facebbok

Szülési szabadságáról tért vissza a közelmúltban Nemes Wanda. Az Újszínház színésznője közel két éve állt utoljára színpadon, azóta minden percét másfél éves kislányával, Lizával töltötte. Színházi kollégái azonban biztatták, hogy térjen vissza a színpadra és ebben férje, Jánosi Dávid is támogatta.


– Nagyon jó érzés újra itt lenni. Szabadabbnak érzem magam. A színpadon a hangsúly a játékon és jókedven van, nem hajt megfelelés. Hálás vagyok, hogy Lizussal ilyen hosszan otthon maradhattam. Ez olyan varázslatos időszak volt, hogy eközben észre sem vettem, hogy mennyire hiányzik a színház, csak most, hogy újra az életem része lett. Három előadást vettem vissza, új darabot csak jövőre próbálok. Dáviddal játszani remek, most talán mégis szerencsésebb, ha egyikünk otthon tud lenni a picivel, míg a másik dolgozik. Bár akkor mi jutna a nagymamáknak, nem igaz?-mesélte Wanda, aki az utóbbi heteket azzal töltötte, hogy Lizát beszoktassa a bölcsibe.

Hasonlóképpen vélekedett a Jóban Rosszban 42 éves sztárja is, aki két kisfiú, Vencel és Márk gyakorló édesapjaként nem érzi kihívásnak, hogy egy kislány apukájaként is helyt kell állnia.


– Még nem érzem a különbséget, de Liza bármikor képes levenni a lábamról. Az előző kapcsolatomból két fiam van, és mindenki azt kérdezi tőlem: ugye, más egy kislánnyal? Egy másfél éves babánál még nem érzem annyira a különbséget, bár már kezdenek körvonalazódni a „csajos” tulajdonságai-mondta a Jóban-Rosszban Nemes dokija.

A szerelmespár a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című darabban egy civakodó párt alakít, akik csak sok viszontagság után találnak újra egymásra. Dávid és Wanda a Lokálnak bevallották: köztük is vannak súrlódások.

Fotó: Mészáros Diána

– Nagyon különbözőek vagyunk. Mind a ketten szeretünk és tudunk is vitatkozni. Én lobbanékonyabb természet vagyok,Wanda türelmesebb. Egyfelől idegesítjük, másfelől kiegészítjük egymást – mesélte nevetve Dávid, majd Wanda vette át a szót.

– A kezdeti nehézségek után a mi kapcsolatunk is kiegyensúlyozottabb lett. Nehezen csiszolódtunk össze, de a tisztaság- és a rendmániám megfér Dávid türelmetlensége mellett. Mostanában már nincsenek ezek a nagy viták és kibékülések, mert amióta megvan a pici, azóta rengeteg minden eltörpül a boldogságunk mellett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.