EUR: 324,00 Ft
CHF: 279,19 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Jeges Janit kereste a miniszterelnök Tiszacsegén – Videó!

Tiszacsegére látogatott szerdán Orbán Viktor, ahol felkereste a Jéghegyes Janiról elhíresült révet is, de a miniszterelnök Facebook-oldalának tanúsága szerint nem sikerült találkozni a szabadnapos Janival, akit februárban kompjával együtt ragadott el a zajló Tisza.

A közösségi oldalon közzé adott fotó felirata szerint Orbán Viktor valóban szívesen találkozott volna az országszerte híressé vált révésszel, akit az ATV kamerái előtt sodort el kompostól a jeges folyó, de a jelek szerint Jani szabadnapos lehetett, mert a csúcstalálkozó nem jött össze.


Révészekkel Csegén. Na, de hol van Jani? /Fotó: facebook.com/orbanviktor

Mint arról korábban beszámoltunk, elsodorta a jégzajlás a tiszacsegei kompot az éjjeliőr Janival együtt még február elején. A folyó közepén a jégtáblák közé szorult járműről végül helikopterrel mentették ki a révészt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Brüsszel már megint Sorost védi

  Fidesz: Brüsszel már megint Sorost védi

  Brüsszel már megint Sorost védi, és nem először próbál nyomást gyakorolni Magyarországra a Soros-hálózat érdekében – kommentálta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán újságíróknak azt a hírt, hogy kötelezettségszegési eljárás indulhat Magyarország ellen a “Stop Soros” törvénycsomag miatt.

 • Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjából

  Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjából

  Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomag elfogadási folyamatából – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szerdai kormányülés utáni sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Ezért nem élnek a közösségi média lehetőségével

  Ezért nem élnek a közösségi média lehetőségével

  Bár idejük nagy részét előszeretettel töltik a közösségi oldalakon a vállalkozók, üzleti célokra nem használják az oldalakat. Alig használják üzleti célokra a közösségi médiát a szakemberek, pedig rendszeresen a Facebookon lógnak, ahol gyakran kapnak kérdéseket és megrendeléseket is – derül ki a Mapei Kft.