EUR: 311,17 Ft
CHF: 259,74 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Kiderült! Ennyi időt töltenek sminkeléssel a szépségkirálynők

Bármilyen hihetetlenül hangzik, mégis bátran vállalják a Nemzet Szépe szépségverseny győztesei, hogy ugyan fontosnak tartják a sminkelést, de nem az a legfontosabb a megjelenésben. Természetesen, mint a legtöbb hölgy, ők is szeretik magukat szépíteni, de egyáltalán nem ritka, hogy bármiféle arcfesték nélkül mennek az utcára.

Özer Nóra, a tavaly életre hívott Nemzet Szépe első szépségkirálynője sokszor szokta kisminkelni magát, de ha csak a közértbe megy, akkor nem foglalkozik vele.


A nyáron ügyvédként doktorált szépség elmondása szerint nagyon hamar elkészül a sminkkel, és nem is használ sokféle kozmetikumot.

„Csak jó minőségű alapozót teszek fel, hogy ne tegyen kárt a bőrömben. Emellé jön egy kis bronzosító, kihúzom a szemem és megigazítom a szemöldökömet, aztán indulok is az utamra” – mesélt lapunknak sminkelési szokásairól Özer Nóra. Hozzátette, sokan mondják neki, hogy szebb smink nélkül, emiatt nem is szokta túlzásba vinni a használatát.


„Karakteres az arcom, számomra egy alap smink is bőven elég. Nem is szeretem erősebben kifesteni magam, mert öregít. Ráadásul így hagyom is lélegezni a bőrömet” – fogalmazott.

Elárulta azt is, hogy próbál ellesni trükköket a profi sminkesektől, és örülne, ha ő is legalább olyan jól bánna a kellékekkel, mert annál rosszabb szerinte nincs, ha valaki rosszul festi ki magát.

Kis Gabriella, az idei Nemzet Szépe királynője szintén sűrűn jár sminkben, de inkább az egészségesebb, átlagos sminket kedveli.

„Ki tudok menni az utcára anélkül, hogy ki lennék festve, de szeretem, ha van egy olyan megjelenésem, amitől felfigyelnek rám” – magyarázta az ápolónőként dolgozó szépség.

Megjegyezte, reggelenként ő mindössze két-három percet tölt a fürdőszobában a szépítkezéssel. Csak szempillaspirált és korrektort használ, valamint megigazítja a szemöldökét. Mint mondta, szeret sminkes videókat nézegetni az interneten, de nem azért, hogy húsz kiló sminket magára pakoljon.

„Próbálok tanulni a rövid oktatófilmekből, hogy ne kövessek el komolyabb hibákat. Figyelek rá, hogy a smink természetes legyen és ne essek túlzásokba. Szerencsére meg is szoktak dicsérni a sminkhasználatom miatt, de persze mindig van hová fejlődni” – mesélte Kis Gabriella.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.