EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,56 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Kiderült! Ennyi időt töltenek sminkeléssel a szépségkirálynők

Bármilyen hihetetlenül hangzik, mégis bátran vállalják a Nemzet Szépe szépségverseny győztesei, hogy ugyan fontosnak tartják a sminkelést, de nem az a legfontosabb a megjelenésben. Természetesen, mint a legtöbb hölgy, ők is szeretik magukat szépíteni, de egyáltalán nem ritka, hogy bármiféle arcfesték nélkül mennek az utcára.

Özer Nóra, a tavaly életre hívott Nemzet Szépe első szépségkirálynője sokszor szokta kisminkelni magát, de ha csak a közértbe megy, akkor nem foglalkozik vele.


A nyáron ügyvédként doktorált szépség elmondása szerint nagyon hamar elkészül a sminkkel, és nem is használ sokféle kozmetikumot.

„Csak jó minőségű alapozót teszek fel, hogy ne tegyen kárt a bőrömben. Emellé jön egy kis bronzosító, kihúzom a szemem és megigazítom a szemöldökömet, aztán indulok is az utamra” – mesélt lapunknak sminkelési szokásairól Özer Nóra. Hozzátette, sokan mondják neki, hogy szebb smink nélkül, emiatt nem is szokta túlzásba vinni a használatát.


„Karakteres az arcom, számomra egy alap smink is bőven elég. Nem is szeretem erősebben kifesteni magam, mert öregít. Ráadásul így hagyom is lélegezni a bőrömet” – fogalmazott.

Elárulta azt is, hogy próbál ellesni trükköket a profi sminkesektől, és örülne, ha ő is legalább olyan jól bánna a kellékekkel, mert annál rosszabb szerinte nincs, ha valaki rosszul festi ki magát.

Kis Gabriella, az idei Nemzet Szépe királynője szintén sűrűn jár sminkben, de inkább az egészségesebb, átlagos sminket kedveli.

„Ki tudok menni az utcára anélkül, hogy ki lennék festve, de szeretem, ha van egy olyan megjelenésem, amitől felfigyelnek rám” – magyarázta az ápolónőként dolgozó szépség.

Megjegyezte, reggelenként ő mindössze két-három percet tölt a fürdőszobában a szépítkezéssel. Csak szempillaspirált és korrektort használ, valamint megigazítja a szemöldökét. Mint mondta, szeret sminkes videókat nézegetni az interneten, de nem azért, hogy húsz kiló sminket magára pakoljon.

„Próbálok tanulni a rövid oktatófilmekből, hogy ne kövessek el komolyabb hibákat. Figyelek rá, hogy a smink természetes legyen és ne essek túlzásokba. Szerencsére meg is szoktak dicsérni a sminkhasználatom miatt, de persze mindig van hová fejlődni” – mesélte Kis Gabriella.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.