EUR: 310,25 Ft
CHF: 258,69 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Belföld

Kiderült! Itt van a Momentum irodája

Van egy 130 négyzetméteres, háromszobás lakás a főváros VI. kerületében, amelyet a Momentum Mozgalom használ irodaként. A financiális helyzetére egyre gyakrabban panaszkodó, egyszázalékos viccpárt egy közel 100 millió forintot érő ingatlanba költözött be, amelynek a havi bérlése is súrolja a 400 ezer forintot – tudta meg az Origo.

Amikor a tagságból rákérdeztek, honnan van az új bázis, az volt a válasz, hogy egy támogatótól. Az ingatlannal nem csak az a probléma, hogy nem egészen világos, milyen konstrukcióban került Fekete-Győr Andrásékhoz, hanem az is, hogy miközben a Momentum rendre egy lepusztult alagsort mutat be pártközpontként a nyilvánosság előtt, közben egy drága belvárosi lakásban nyomorog – írja a lap.


Az Origo a napokban úgy értesült, hogy a Momentumnak a VI. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út 35. szám alatt is van egy irodája, amelyről Fekete-Győr Andrásék mindeddig egyáltalán nem beszéltek.

Fotó: Origo

A lap úgy tudja, egy három szobás, 130 négyzetméteres ingatlanról van szó és két főt is alkalmaznak az itteni teendők elvégzésére. A Momentum ott tartózkodásának azonban semmi jele: se a kapucsengőn, se a postaládán, se pedig a lépcsőházban nincs nyoma annak, hogy a párt beköltözött volna. Ennek ellenére időről-időre szerveznek ide különböző, zártkörű eseményeket, az Origo is egy ilyen program kapcsán hallott először a pontos címről.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rogán: Jottányit sem engedünk

  Rogán: Jottányit sem engedünk

  “Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án. Mi ki fogunk tartani, a bevándorláspolitika ügyében egy jottányit sem engedünk “– mondta a PestiSrácok.

 • Kisétált az őrizetből Gyárfás

  Kisétált az őrizetből Gyárfás

  Nem kezdeményezte a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás előzetes letartóztatását a Fővárosi Főügyészség, így a mai tárgyaláson arról dönt a bíróság, hogy a gyanúsított kap e nyomkövetőt a bokájára vagy sem.

 • Újabb migránshullámot gerjeszt az unió

  Újabb migránshullámot gerjeszt az unió

  Már nem is kell átkelniük Európán, az EU áttelepítési programja keretében 40 ezer migránst maga az Európai Bizottság segít ide jutni az áttelepítési programmal, amelybe most újabb 10 ezer főt vonnak be – erről Dimitrisz Avramopulosz, a bizottság migrációs ügyekért felelős tagja nyilatkozott azután, hogy tárgyalt Horst Seehofer német belügyminiszterrel.