EUR: 322,00 Ft
CHF: 275,39 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Belföld

Kiderült! Itt van a Momentum irodája

Van egy 130 négyzetméteres, háromszobás lakás a főváros VI. kerületében, amelyet a Momentum Mozgalom használ irodaként. A financiális helyzetére egyre gyakrabban panaszkodó, egyszázalékos viccpárt egy közel 100 millió forintot érő ingatlanba költözött be, amelynek a havi bérlése is súrolja a 400 ezer forintot – tudta meg az Origo.

Amikor a tagságból rákérdeztek, honnan van az új bázis, az volt a válasz, hogy egy támogatótól. Az ingatlannal nem csak az a probléma, hogy nem egészen világos, milyen konstrukcióban került Fekete-Győr Andrásékhoz, hanem az is, hogy miközben a Momentum rendre egy lepusztult alagsort mutat be pártközpontként a nyilvánosság előtt, közben egy drága belvárosi lakásban nyomorog – írja a lap.


Az Origo a napokban úgy értesült, hogy a Momentumnak a VI. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út 35. szám alatt is van egy irodája, amelyről Fekete-Győr Andrásék mindeddig egyáltalán nem beszéltek.

Fotó: Origo

A lap úgy tudja, egy három szobás, 130 négyzetméteres ingatlanról van szó és két főt is alkalmaznak az itteni teendők elvégzésére. A Momentum ott tartózkodásának azonban semmi jele: se a kapucsengőn, se a postaládán, se pedig a lépcsőházban nincs nyoma annak, hogy a párt beköltözött volna. Ennek ellenére időről-időre szerveznek ide különböző, zártkörű eseményeket, az Origo is egy ilyen program kapcsán hallott először a pontos címről.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek