2018. január 14., vasárnap
Bódog

Extra

Király Viktor újra szerelmes

A Sztárban Sztár versenyzője a napokban közösségi oldalán egy sejtelmes képpel tudatta, hogy a szingli korszaknak vége: újra van valaki az életében.

Ez nem egy kaland ez egy kapcsolat, sőt nagyon úgy fest, hogy szerelem. De nagyon szeretném óvni ezt a dolgot, és szeretnék még magunknak is időt adni, hogy szépen, nyugodtan alakulhasson a történetünk – mondta a Lokálnak Viktor, aki azt is elárulta, hogy két hónapja tart a románc közte és barátnője között.


Fotó: Instagram

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A Golden Globe-ot majmolta a Critics’Choice Awards

  A Golden Globe-ot majmolta a Critics’Choice Awards

  23. alkalommal osztották a kritikusok díját Kaliforniában. Az idei Critics’Choice Awards nem okozott túl nagy meglepetéseket, hiszen nagyjából ugyanazok vitték el a főbb díjakat, akik a múlt heti Golden Globe-on.

 • Télből a nyárba menekültek a sztárok

  Télből a nyárba menekültek a sztárok

  Januárban többnyire mindenki igyekszik utolérni magát a decemberi szabadságolások miatt. Sok sztár azonban az év eleji hajtás helyett egy kis kikapcsolódás mellett döntött, úti célul pedig a világ legnépszerűbb tengerpartjait választották…

 • Első babáját várja Nagy Adri

  Első babáját várja Nagy Adri

  Kisfiúval állapotos Nagy Adri. A Jóban-Rosszban című TV2-es sorozat sztárja egy évvel ezelőtt találta meg a boldogságot milliárdos szerelme mellett.