EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,27 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Aktuális

Kóbor kutya szakította félbe az esküvőt

Akár tönkre is tehette volna a brazil pár esküvőjét egy kóbor kutyus, de végül egy egészen megható történet kerekedett ki a négylábú makacsságából.

A legtöbb pár attól retteg, hogy az esküvőn valami nem várt esemény történik, ami miatt életük egyik legszebb napja félresiklik. Ha az ember lánya azonban rugalmasan kezeli a meglepetéseket, mindez jól is elsülhet, ahogy annál a brazil párnál, ahol egy kóbor kutyus zavarta meg a boldogító igent – írja a The Dodo.


Marília és Matheus Pieroni esküvői ceremóniájának szertartása alatt hatalmas vihar kerekedett. A pár és a násznép figyelmét azonban – épp az “igen”-ek kimondása előtt – egy kóbor kutya terelte el, aki konkrétan berontott abba a fedett sátorba, ahol a ceremóniát tartották. Az eb a vihar elől menekül, reszketett, sáros volt és koszos, néhányan a vendégek közül pedig azonnal megpróbálták kiterelni, hogy ne okozzon több fennakadást. Az esküket végül folytatták, de a kutya nem tágított, második próbálkozása azonban már óvatosabb volt, nem szaladt be, csak beosont az emberek lába között és végül a menyasszony fátylára rogyott. A tanuk állítólag ekkor is megpróbálták kiterelni a korábban randalírozó ebet, de a menyasszonyt annyira meghatotta, hogy épp hozzá és épp a fátylára feküdt le a kutyus, hogy mindenkit megkért, ne kergessék el.

Amint vége lett a ceremóniának és a vendégsereg mozgolódni kezdett a kutya megijedit, és aznap már nem ment vissza az esküvő helyszínére. Marília és Matheus azonban nem tudták kiverni a fejükből a kedves négylábút, így kereső akciót hirdettek, mert elhatározták, hogy a kutyának nincs gazdája, örökbe fogadják. Két héttel később meg is találták a kutyust, aki felismerte Maríliat, azóta elválaszthatatlanok. Az eb a Snoop nevet kapta


Sajnos azonban nem minden állat ilyen szerencsés, mint Snoop, a Lokál kiáll az állatkínzás ellen. 

Fotó: Felipe Paludetto

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Békarodeó

  Békarodeó

  Majd öt percen keresztül képes volt a bogár hátán maradni ez a gyönyörű színekben pompázó béke, amit egy indonéziai fotósnak sikerült lencsevégre kapnia.

 • Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Már kilenc iskolaszövet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatott pénteken a Csongrád Megyei Főügyészség.

 • A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  Nem véletlenül lapítanak most azok az ellenzékiek, akik ellenezték a határkerítés megépítését, és álproblémáról beszéltek. A magyarok hetven százaléka aggódik az illegális bevándorlás miatt, de ugyanekkora azok aránya, akik elégedettek a kormányzat ez ügyben tett lépéseivel – mondta saját kutatásukra hivatkozva Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában.