2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Kollányi Zsuzsi még nem akar családot

Egy éve van együtt párjával a Sztárban Sztártól búcsúzó énekesnő, aki szerelem ide vagy oda, 34 évesen még nem tartja elérkezettnek az időt a családalapításra.

Kollányi Zsuzsi hétről hétre egyre nagyobbat alakított a TV2 sikerműsorának színpadán, és borzasztóan élvezi, hogy a versenyben végre már nemcsak a sztárok vokalistájaként vagy Majka és Curtis zenésztársaként, hanem önálló énekesnőként is bemutatkozhatott.


– Őrülten jól érzem magam ebben a versenyben. Imádom a kosztümöket, amelyekben jó nő lehetek, imádom, ha teljesen át kell változni, és hogy eljött ez az időszak is az életembe – mondta a Lokálnak még kiesése előtt az énekesnő, akiről kiderült, hogy jó ideje boldog párkapcsolatban él, párja pedig hétről hétre végigszurkolta vele az adásokat.

– Minden héten itt, a stúdióban szurkol nekem a párom. Több, mint egy éve vagyunk egy pár, és szerintem nagyon jól működünk együtt minden téren. Nem szakmabeli, de nagyon jó a zenei ízlése, és még a dalok írásában is tud segíteni, mert van érzéke hozzá – árulta el Zsuzsi, akinek a családalapításról 34 évesen még hullámzó a véleménye.

– Mindennap másik választ adnék a családtervezésre: vannak napok, amikor azt érzem, hogy azonnal mindent akarok, de legtöbbször tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegi helyzettel. Szerencsére a hullámzásaimat nagyon jól viseli a párom – mondta az énekesnő, aki egyelőre jegeli a babakérdést, szerinte jön majd az elhatározás, ha jönnie kell.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.