EUR: 324,74 Ft
CHF: 282,25 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Külföld

Magára gyújtotta házát a pókiszonyos férfi

Egy arachnofóbiás arizonai férfi forrasztópákával akart likvidálni egy pókot, azonban az irtási akció másodpercek alatt kudarcba fulladt.

Amikor a férfi megpróbálta megégetni a pókot, az hirtelen ugrott egy hatalmasat, aminek következtében hősünk annyira megijedt, hogy elejtette a tűzforró eszközt, amely másodpercek alatt lángra lobbantotta a padlószőnyeget. A tűz olyan gyorsan terjedt, hogy a balszerencsés amerikainak már csak arra volt ideje, hogy beteg édesanyját a hátára véve elhagyja otthonukat. A botcsinálta „rovarirtó szakember” és édesanyja a Vöröskereszt egyik ideiglenes szállásán húzta meg magát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatták egy mexikói város összes rendőrét

    Letartóztatták egy mexikói város összes rendőrét

    A nyugat-mexikói Ocampo város összes rendőrét őrizetbe vették a szövetségi hatóságok a település egyik polgármesterjelöltjének múlt heti meggyilkolásával összefüggésben – jelentette hétfőn a brit közszolgálati média.

  • Így dolgoznak Soros György hajói

    Így dolgoznak Soros György hajói

    Több kapcsolódási pont van Soros György és azon álcivil szervezetek között, amelyek illegálisan hajózzák be a migránsokat a Földközi-tengeren keresztül Európába. Az érintett „civilek” forrásai nagyrészt a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól érkeznek, de van olyan adományozó, aki korábban a csúfosan megbukott Hillary Clinton kampányát támogatta – írja az Origo.