EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,27 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Extra

Márciusban érkezik Schwarzenegger

Néhány nappal ezelőtt lett nyilvános, hogy mikor és hol forgatják a Terminator hatodik részének jeleneteit. A hivatalos információk szerint Budapestet és Spanyolországot célozzák meg a készítők, így több, mint valószínű, hogy maga a Terminator, Arnold Schwarzenegger is a magyar fővárosba látogat március végén. Hogy pontosan merre lesznek a forgatási helyszínek, egyelőre nem tudni, de az szinte biztos, hogy a színész nem lesz túlságosan visszahúzódó, így bárhol összefuthatunk majd vele. A film forgatókönyvét egyébként James Cameron közreműködésével írták, a rendező pedig Tim Miller lesz.

Fotó: Profimedia, ADMedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Dorina, a 13 éves YouTube sztár, Buli Buli című számával hódította meg a magyar fiatalokat. A kamaszlányt a Dikh tv fedezte fel, akik azóta is egyengetik a karrierjét és újonnan induló sorozatukban egy főszereppel is megkínálták.

  • Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Szombat este lezajlott A Dal második eldöntője, melyből az AWS került ki győztesen. A zsűri döntése alapján tovább jutott még a Yesyes és Király Viktor, míg a közönség szavazatának Horváth Tamás örülhetett.