2017. november 21., kedd
Olivér

Extra

Márciusban érkezik Schwarzenegger

Néhány nappal ezelőtt lett nyilvános, hogy mikor és hol forgatják a Terminator hatodik részének jeleneteit. A hivatalos információk szerint Budapestet és Spanyolországot célozzák meg a készítők, így több, mint valószínű, hogy maga a Terminator, Arnold Schwarzenegger is a magyar fővárosba látogat március végén. Hogy pontosan merre lesznek a forgatási helyszínek, egyelőre nem tudni, de az szinte biztos, hogy a színész nem lesz túlságosan visszahúzódó, így bárhol összefuthatunk majd vele. A film forgatókönyvét egyébként James Cameron közreműködésével írták, a rendező pedig Tim Miller lesz.

Fotó: Profimedia, ADMedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Egy amerikai üzletasszony tette az első ajánlatot a Weinstein Company produkciós cég megvásárlására. Maria Contreras-Sweet, aki az Obama-adminisztráció idején a kisvállalkozásokért felelős hivatal vezetője volt, nők vezetésével akarja életben tartani a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein és fivére alapította vállalatot – jelentette a Wall Street Journal (WSJ).

  • Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt.