EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Sport

McGregor luxuskeresztelőt tartott kisfiának – Fotók!

Az UFC szupersztárja, Conor McGregor a Dublin melletti Luttrellstown Castle-ben ünnepelte öt hónapos kisfia, Conor keresztelőjét. Floyd Mayweather korábbi ellenfele nem aprózta el a luxust, volt tűzijáték, élő zene, de egy igazi vidámparkot és egy mini állatkertet is hozattak a birtokra, amelyet McGregor nemes egyszerűséggel Mac Landnek keresztelt el.

Volt miből fedezni a kiadásokat, hiszen a Mayweather elleni bunyóért a ketrecharcos körülbelül 100 millió dollárt (26 milliárd forint) kapott. Az ünnepi eseményre több mint száz vendég volt hivatalos.


A 22 hektáros birtokkal rendelkező kastély a hírességek kedvelt ünneplési helyszíne, többek között David Beckham is itt házasodott össze Victoriával 1999-ben.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar 56 góljával már egyedül harmadik a brazil válogatott gólszerzőinek örökrangsorában, mivel betalált Costa Rica ellen az oroszországi labdarúgó-világbajnokság pénteki csoportmérkőzésén.

  • Vért izzadva győztek a brazilok

    Vért izzadva győztek a brazilok

    Második mérkőzésén megszerezte első győzelmét az esélyesek közé sorolt Brazília az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon: Costa Rica ellen, Szentpéterváron 2-0-ra nyert az E csoportban.