EUR: 323,58 Ft
CHF: 277,37 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Még nem késő jelentkezni a rendhagyó irodalomórára Ákossal

Ákos a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) közösen hirdetett versenyt a www.petofilive.hu honlapon. A nyertes pályamunkát beküldő középiskolák, illetve középiskolai osztályok az iskolájukban bemutatott, rendhagyó „Arany-órát” nyerhetnek, amelynek keretein belül a népszerű előadóművész Arany János tollából származó verseket ad elő a diákoknak.

A versenyre Arany János verseinek megfilmesítésével lehet jelentkezni. A Játékban bármely magyarországi középiskola 10., illetve 11. évfolyamon tanuló osztálya részt vehet.

A kép-mutogató című vers megfilmesítési és nevezési határideje október 15-én jár le, tehát még van idő elküldeni a pályamunkákat az aranyora@mtva.hu email címre. Lehetőség van a költemény részének, vagy egészének bármilyen műfajban és terjedelemben történő megfilmesítésére.

 

A pályázat részletei a www.petofilive.hu/aranyora oldalon olvashatók.

Tartson a Te iskoládban Ákos irodalomórát!

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegés

  A nap képe: Lebegés

  A Cirkuszok Éjszakáján különleges műsorral tisztelegtek a 125 éves Fővárosi Nagycirkusz és a cirkuszművészet hagyományai, legendái előtt az Atlantic Flight – Nagycirkuszi Utazás vízi cirkuszának sztárjai, akik elképesztő mutatványokkal kápráztatták el a nézőket.

 • Irma néni folytatja

  Irma néni folytatja

  Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén.

 • Hatalmasra nő a családtámogatás

  Hatalmasra nő a családtámogatás

  A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós.