EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,59 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Moszkvai tenisztorna: Babosék a nyolc között

Babos Tímea és Andrea Hlavackova duója bejutott a nyolc közé párosban a moszkvai keménypályás tenisztornán.

A magyar játékos és cseh partnere 2 óra 2 perces csatában, döntő rövidítésben múlta felül az Alize Cornet, Kristina Mladenovic francia kettőst. Utóbbi játékos sokáig éppen a soproni teniszező párostársa volt.

Babosék – akik két hete Pekingben döntőztek, szeptemberben Taskentben és Québecben is tornát nyertek – a negyeddöntőben a Vera Lapko, Anasztaszija Potapova fehérorosz, orosz és az Alla Kudrjavceva, Alicija Rosolska orosz, lengyel duó összecsapásának továbbjutójával találkoznak.

Eredmény (a WTA honlapja alapján):

női páros, 1. forduló (a nyolc közé jutásért):

Babos Tímea, Andrea Hlavackova (magyar, cseh, 1.)-Alize Cornet, Kristina Mladenovic (francia) 6:7 (7-9), 7:6 (7-5), 10-8 – döntő rövidítés

Kapcsolódó Cikkek

  • Tiger Woods öt év után nyert újra

    Tiger Woods öt év után nyert újra

    Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.

  • Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

    Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

    Hatalmas botrány kavart az elmúlt napokban, hogy két neves vízilabdázót, K. Zoltánt és P. Zsoltot azzal vádoltak meg, hogy megerőszakoltak egy 11 éves kislányt. Az érintettek tagadják a vádakat és a nyomozás továbbra is zajlik.