EUR: 322,84 Ft
CHF: 281,24 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Belföld

Ne várja hétvégén a a ráckevei HÉV-et, pótlóbusz jár helyette egy szakaszon

Pótlóbusz jár a hétvégén a ráckevei (H6-os) HÉV helyett a Közvágóhíd és Dunaharaszti-külső között – közölte a Budapesti Közlekedés Központ (BKK) az MTI-vel.

Azt írták: a H6-os HÉV rövidített útvonalon jár október 28-án és 29-én (szombaton és vasárnap) Dunaharaszti-külső és Ráckeve, illetve Tököl között. Jövő hétfőn és kedden újra a menetrend szerint, a végállomásaik között közlekednek a HÉV-szerelvények, de Dunaharaszti-külső és Soroksár, Hősök tere között mindkét irányban egy vágányon járnak.


A HÉV-pótló autóbuszokhoz csatlakozás biztosítása és az egyvágányos közlekedési rend miatt a ráckevei HÉV a vágányzári menetrend szerint közlekedik majd. Minden pótlóbuszon szállítható kerékpár.

A pótlóbuszokon a Közvágóhíd és Millenniumtelep között a Budapesten belül érvényes helyi, Millenniumtelep és Dunaharaszti-külső között pedig a HÉV-re érvényes helyközi díjszabás szerinti jegyek és bérletek használhatók.

A BKK közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy átszállásnál nem kell új jegyet kezelni, a már érvényesített jeggyel lehet tovább utazni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    A felnőtt magyar népesség 63 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarország büszke lehet a rendőreire; ennek ellenkezőjét a megkérdezettek 27 százaléka mondja – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából, amelyet az Astoriánál történt október 23-i rendőri roham 12.

  • Egy panellakást átlagosan 2 hónap alatt lehet értékesíteni

    Egy panellakást átlagosan 2 hónap alatt lehet értékesíteni

    Átlagosan akár másfél-két hónappal rövidebb idő alatt lehet eladni az ingatlanokat most Magyarországon, mint 2013-ban, így egy panellakást átlagosan 2, míg egy társasházi téglalakást akár 3 hónap alatt is lehet értékesíteni – közölte az Otthon Centrum az MTI-vel.