EUR: 321,88 Ft
CHF: 281,44 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Ninja Warrior: naponta kockáztatja az életét Gábor

Életveszélyes foglalkozást űz a Ninja Warrior versenyzője, Boráros Gábor. A TV2 sikerműsorának plakátarca Európa-szerte ismert ketrecharcos, aki számára az agyrázkódás és az orrtörés szinte a mindennapok része. 

Forrás: TV2

– Régóta figyeltem a külföldi adásokat, és megfogadtam, hogy ha valamelyik környező országban lesz, akkor jelentkezem – kezdte a beszélgetést Gábor, majd hozzáfűzte: – A tévés szereplés nem ismeretlen számomra, tavaly szerepeltem az Oktagon vyzva első szériájában. Ez egy ketrecharcos-reality, ahol több versenyzőt zártak össze négy hétre egy villában és piramismérkőzéseken harcoltunk egymással. A döntőt Prágában rendezték meg, amit megnyertem – mesélte.


Forrás: TV2

Gábor egészen fiatal kora óta sportol, többek között a teniszt, a focit és az amerikai futballt is rendszeresen gyakorolta, mire évekkel ezelőtt felfedezte magának a ketrecharcot.

– A legkeményebb sport a világon, ezt a saját bőrömön is tapasztaltam. Nemegyszer tört már el az orrom, műtéti úton kellett helyreállítani, állkapocstörésem is volt, többször kellett az ujjaimat operálni és akkor még a kiütött fogakról és a számtalan agyrázkódásról nem is beszéltem. Mindig azt mondom, hogy ha egy fogba kerül a győzelem, simán bevállalom. Kevés szabály van ebben a sportban, ezért is veszélyes, mert kiszámíthatatlan, hogyan támad az ellenfeled. Tény, hogy egyik harcosnak se az a célja, hogy megölje vagy maradandó sérülést okozzon a másiknak, de tisztában kell lennünk azzal, hogy az életünket és az egészségünket is kockáztatjuk – mondta Gábor, akinek extrém szenvedélyét családja és szerelme, az TV2 Áll az alku című műsorában megismert Jákliová Mónika fitneszmodell is aggodalommal figyeli.


– Naponta kétszer 40 kilométert utazom Dunaszerdahelyről Pozsonyba, illetve vissza, hogy formában tudjam tartani magam. A tervek szerint két hónapon belül megnyílik a terem, ahol én leszek a vezetőedző – zárta szavait Gábor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.