2018. január 12., péntek
Ernő

Belföld

Szájer József: Nem fantomokkal küzdünk!

Nem fantomokkal küzdünk, a “Soros-terv” megvalósítása Brüsszelben megkezdődött – mondta Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő Mosonmagyaróváron pénteken.

Közölte: az Európai Parlament illetékes bizottsága csütörtökön elfogadott egy jelentést, amelyet még a bizottság nyújtott be, és a bevándorlás kérdését igyekszik szabályozni.


Ez az állásfoglalás, amelyet nem szavaztunk meg, lényegében megegyezik a “Soros-terv” elképzeléseivel – tette hozzá.

Szájer József utalt arra, hogy az Európai Parlament illetékes bizottsága által elfogadott javaslat elosztaná a bevándorlókat, a tagországoknak lehetetlenné tenné, hogy a területükre belépő bevándorlókról maguk döntsenek, közös intézkedési körbe vonnák a menedékjog megadásának folyamatát. A képviselő szerint ez ellentétes az uniót alapító szerződésekkel.


Szájer József megdöbbentőnek, elfogadhatatlannak nevezte, hogy a baloldal képviselője, Niedermüller Péter megszavazta az uniós javaslatot.

Ez ismét annak a példája, hogy a magyar emberek érdekeivel szembe mennek bizonyos baloldali pártok – fűzte hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Több termékét is visszahívta a Metro áruház

    Több termékét is visszahívta a Metro áruház

    A Metro Kereskedelmi Kft. minőségi hiba miatt kezdeményezte a szénsavmentes, 0,75 literes, üveges Szentkirályi ásványvíz visszahívását, valamint elővigyázatosságból felfüggesztette az 1 kilogrammos, aro márkájú, füstölt lazac forgalmazását is, mert a termék érzékszervileg nem volt megfelelő – közölte a Metro Kereskedelmi Kft.

  • Potápi: A 20. század nem a magyarok százada volt, de a 21. században erős magyarság épül

    Potápi: A 20. század nem a magyarok százada volt, de a 21. században erős magyarság épül

    A 20. század eseményei alapján úgy tűnik, hogy ez utóbbi évszázad nem a magyaroké volt, de a tervek szerint a 21. században erős magyarság és erős Magyarország épül, és ezt támasztják alá a magyar nemzetpolitika tevékenységei – hangsúlyozta Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár pénteken Zentán, ahol a magyar nemzetpolitika utóbbi nyolc évét ismertette.