EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Szájer József: Nem fantomokkal küzdünk!

Nem fantomokkal küzdünk, a “Soros-terv” megvalósítása Brüsszelben megkezdődött – mondta Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő Mosonmagyaróváron pénteken.

Közölte: az Európai Parlament illetékes bizottsága csütörtökön elfogadott egy jelentést, amelyet még a bizottság nyújtott be, és a bevándorlás kérdését igyekszik szabályozni.


Ez az állásfoglalás, amelyet nem szavaztunk meg, lényegében megegyezik a “Soros-terv” elképzeléseivel – tette hozzá.

Szájer József utalt arra, hogy az Európai Parlament illetékes bizottsága által elfogadott javaslat elosztaná a bevándorlókat, a tagországoknak lehetetlenné tenné, hogy a területükre belépő bevándorlókról maguk döntsenek, közös intézkedési körbe vonnák a menedékjog megadásának folyamatát. A képviselő szerint ez ellentétes az uniót alapító szerződésekkel.


Szájer József megdöbbentőnek, elfogadhatatlannak nevezte, hogy a baloldal képviselője, Niedermüller Péter megszavazta az uniós javaslatot.

Ez ismét annak a példája, hogy a magyar emberek érdekeivel szembe mennek bizonyos baloldali pártok – fűzte hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.