EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Szörnyű! Kutyákat darálhattak le a horrortanyán – Fotók!

Megdöbbentő történetet osztott meg közösségi oldalán a Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány egy idős férfiról, aki visszament egy kocséri tanyára, ahol régebben élt, hogy még egyszer láthassa. A férfit sokkoló látvány fogadta.

A tanyán embertelen körülmények között tartottak öt kutyát. A helyszínen bűz terjengett, a kutyák takarítatlan kennelekben voltak, tele ürülékkel és csontokkal, ennivaló és víz nélkül.


A földön kutyamaradványok is szét voltak szórva, csak a csontokból és a szőrcsomókból lehetett arra következtetni, hogy valamikor kutyák lehettek. A tanyán az egyik helyiségben egy daráló volt, mellette pedig rengeteg fehér szőrcsomó, így vélhetően több kutyát is ledarálhattak. Az ügyben nyomozás indult.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.