2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

A “Soros-terv” végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené

A “Soros-terv” a bevándorlást segíti elő, és végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené – nyilatkozta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden Budapesten az MTI-nek.

Tuzson Bence a témában tartott újpesti lakossági fórum előtt elmondta: nagy jelentősége van annak, hogy Magyarországon nemzeti konzultáció indulhatott és ennek keretében meg tudják kérdezni az embereket a “Soros-tervvel” és a bevándorlással kapcsolatos alapvető kérdésekről.


Azt mondta, pontosan látni, hogy van egy terv, pontosan tudni, hogy miről szól: ez Magyarországon a bevándorlást segíti elő, és végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené.

Tuzson Bence hozzátette: ezért döntöttek úgy, hogy ezzel kapcsolatban országjárást is indít a Fidesz, és mindenki, aki a kormányzatban valamilyen szerepet vállal, elmegy és beszélget az emberekkel. Megkérdezi a véleményüket, elmondja a kormányzat álláspontját.


Úgy fogalmazott: “Hiszünk abban, hogy csak akkor működik a magyar politika, csak akkor lehet sikeres a “Soros-tervvel” kapcsolatos politikánk, a küzdelmünk, ha ezt az emberek véleményére alapozzuk.” Erről szól a nemzeti konzultáció és az országjárás – fűzte hozzá a kormánypárti politikus.

Közölte: a lakossági fórumon a kerületi lakosok elmondhatják a véleményüket, ő pedig ismertetni fogja a kormányzat álláspontját a “Soros-tervvel” kapcsolatban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek