EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,27 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Belföld

A “Soros-terv” végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené

A “Soros-terv” a bevándorlást segíti elő, és végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené – nyilatkozta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden Budapesten az MTI-nek.

Tuzson Bence a témában tartott újpesti lakossági fórum előtt elmondta: nagy jelentősége van annak, hogy Magyarországon nemzeti konzultáció indulhatott és ennek keretében meg tudják kérdezni az embereket a “Soros-tervvel” és a bevándorlással kapcsolatos alapvető kérdésekről.


Azt mondta, pontosan látni, hogy van egy terv, pontosan tudni, hogy miről szól: ez Magyarországon a bevándorlást segíti elő, és végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené.

Tuzson Bence hozzátette: ezért döntöttek úgy, hogy ezzel kapcsolatban országjárást is indít a Fidesz, és mindenki, aki a kormányzatban valamilyen szerepet vállal, elmegy és beszélget az emberekkel. Megkérdezi a véleményüket, elmondja a kormányzat álláspontját.


Úgy fogalmazott: “Hiszünk abban, hogy csak akkor működik a magyar politika, csak akkor lehet sikeres a “Soros-tervvel” kapcsolatos politikánk, a küzdelmünk, ha ezt az emberek véleményére alapozzuk.” Erről szól a nemzeti konzultáció és az országjárás – fűzte hozzá a kormánypárti politikus.

Közölte: a lakossági fórumon a kerületi lakosok elmondhatják a véleményüket, ő pedig ismertetni fogja a kormányzat álláspontját a “Soros-tervvel” kapcsolatban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Már kilenc iskolaszövet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatott pénteken a Csongrád Megyei Főügyészség.

 • A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  Nem véletlenül lapítanak most azok az ellenzékiek, akik ellenezték a határkerítés megépítését, és álproblémáról beszéltek. A magyarok hetven százaléka aggódik az illegális bevándorlás miatt, de ugyanekkora azok aránya, akik elégedettek a kormányzat ez ügyben tett lépéseivel – mondta saját kutatásukra hivatkozva Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  A “homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezik Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban – írta Hírado.hu. Eközben az ENSZ Magyarország számára elfogadhatatlan migrációs politikát diktáló vitaindító anyagát az a Louis Arbour, migrációért felelős különleges képviselő jegyezte, aki öt évig volt a Soros féle Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi hátterével működő Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója és akit maga a milliárdos tüntetett ki a Soros-egyetemen 2010-ben.