2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Extra

Új kislemezt mutatott be a The Carbonfools – Videó!

A tőlünk 12 fényévnyire levő Tau Ceti csillag fénye ihlette a The Carbonfools friss kislemezét. A “Tau Ceti’s Lights” című újdonság pörgős, rockos hangvételű rádiós dal, ami a koncerteken már bizonyított.

Fehér Balázs távozása után Fóris-Ferenczi Gábort, a zenekar új frontemberét nagy szeretettel fogadta a közönség a koncerteken. A csapat sikere töretlenül halad előre nyáron szinte minden fesztiválon jelen volt, így most a stúdiómunkálatoké volt a főszerep. Ennek gyümölcsét hamarosan egy hatdalos EP formájában jelenteti meg a megújult The Carbonfools novemberben. Az új dalokat a régiekkel karöltve 2017. november 11-én Budapesten, a G3 klubban lemezbemutató koncert formájában hallhatjuk élőben. A koncertet nagy várakozás előzi meg a rajongók körében és minden bizonnyal teltház várható az eseményen ahol régi és az új dalok felcsendülnek majd egyaránt.


A zenekar napokban debütált koncert klipjében láthatjuk, hogy a The Carbonfools közönségének szeretete töretlen a csapat felé.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónódi Eszter a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában beszélt fiával való kapcsolatáról. A színésznőnek vegyes érzelmei vannak az anyasággal kapcsolatban, egyrészt nagyon büszke gyermekére, másrészt sokszor azt érzi, hogy nem tudja helyén kezelni a nevelés során felmerülő problémákat.

  • Tovább tart a lakásbumm

    Tovább tart a lakásbumm

    Év végi hajrával zárt a magyar építőipar. A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit novemberben.