2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Új kislemezt mutatott be a The Carbonfools – Videó!

A tőlünk 12 fényévnyire levő Tau Ceti csillag fénye ihlette a The Carbonfools friss kislemezét. A “Tau Ceti’s Lights” című újdonság pörgős, rockos hangvételű rádiós dal, ami a koncerteken már bizonyított.

Fehér Balázs távozása után Fóris-Ferenczi Gábort, a zenekar új frontemberét nagy szeretettel fogadta a közönség a koncerteken. A csapat sikere töretlenül halad előre nyáron szinte minden fesztiválon jelen volt, így most a stúdiómunkálatoké volt a főszerep. Ennek gyümölcsét hamarosan egy hatdalos EP formájában jelenteti meg a megújult The Carbonfools novemberben. Az új dalokat a régiekkel karöltve 2017. november 11-én Budapesten, a G3 klubban lemezbemutató koncert formájában hallhatjuk élőben. A koncertet nagy várakozás előzi meg a rajongók körében és minden bizonnyal teltház várható az eseményen ahol régi és az új dalok felcsendülnek majd egyaránt.


A zenekar napokban debütált koncert klipjében láthatjuk, hogy a The Carbonfools közönségének szeretete töretlen a csapat felé.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.