EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Belföld

Újabb vezető mondott le a Momentumban

Az Origo információi szerint lemondott a Momentum Mozgalom titkára, Kovács András október közepén hagyta ott a pozícióját. A lap úgy tudja, Kovács András arra hivatkozott, hogy a továbbiakban nincs ideje a Fekete-Győr András elnökölte pártra.

Kovács András távozása azért is érintheti különösen érzékenyen a statisztikai hibahatáron belül mért Momentumot, mert a titkár fontos bizalmi pozíciót tölt be a mozgalom működésében. Az általa irányított szervezet közvetlenül a pártelnökségnek felel, ő maga pedig az elnökségi ülések állandó résztvevője. Kovács kiválásával tehát egy újabb kulcspozíció üresedett meg a Momentumban – írja az Origo.


Egyre inkább látható, valami nincs rendben a pártban, hiszen az elmúlt hónapokban több vezető is lemondott tisztségéről.

Augusztus elején először Pottyondy Edina, rá néhány napra pedig Kádár Barnabás elnökségi tagok hagyták faképnél a pártot, majd távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rogán: Jottányit sem engedünk

  Rogán: Jottányit sem engedünk

  “Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án. Mi ki fogunk tartani, a bevándorláspolitika ügyében egy jottányit sem engedünk “– mondta a PestiSrácok.

 • Kisétált az őrizetből Gyárfás

  Kisétált az őrizetből Gyárfás

  Nem kezdeményezte a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás előzetes letartóztatását a Fővárosi Főügyészség, így a mai tárgyaláson arról dönt a bíróság, hogy a gyanúsított kap e nyomkövetőt a bokájára vagy sem.

 • Újabb migránshullámot gerjeszt az unió

  Újabb migránshullámot gerjeszt az unió

  Már nem is kell átkelniük Európán, az EU áttelepítési programja keretében 40 ezer migránst maga az Európai Bizottság segít ide jutni az áttelepítési programmal, amelybe most újabb 10 ezer főt vonnak be – erről Dimitrisz Avramopulosz, a bizottság migrációs ügyekért felelős tagja nyilatkozott azután, hogy tárgyalt Horst Seehofer német belügyminiszterrel.