EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Világsztárokkal forgat Tarantino

A hírhedt Charles Manson-ról és pszichopata követőiről forgat filmet jövőre Quentin Tarantino. A tervek szerint a Mester utolsó előtti alkotásában olyan sztárok kaphatnak szerepet, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Margot Robbie és Jennifer Jason Leigh. 

Igencsak kényes témához nyúl a közeljövőben Quentin Tarantino. A szamurájuk, bérgyilkosok, kegyetlen nácik és rabszolgatartók után karrierje során először megtörtént eseményeket készül feldolgozni, ugyanis a Mester a Manson-család történetéből írt forgatókönyvet az utóbbi hónapokban. Mint ismeretes, a jelenleg is életfogytiglani börtönbüntetését töltő 82 éves pszichopata szektavezért, Charles Manson és követői több, kegyetlen gyilkosságot is elkövettek a hatvanas és hetvenes években, többek között a pedofil botrányairól híres lengyel rendezőgéniusz Roman Polanski nyolc és félhónapos terhes feleségét, Sharon Tate-et és barátait is sátáni módon végezték ki saját otthonukban.


Fotó:Profimedia, DDP

Tate-et az imdb.com szerint a Wall Street farkasa című film szőke bombázója Margot Robbie fogja alakítani. Az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a brutális gyilkosságok ügyben nyomozó egyik rendőr szerepét felajánlották Brad Pitt-nek, aki jelenleg is tárgyalásban van a producerekkel, de az sem elképzelhetetlen, hogy a Django elszabadulna sikere után Leonrado DiCaprio happolja el előle a szerepet.

Margot Robbie és Leonardo DiCaprio  Credit line: Profimedia, Press Association

A női nem nagy tisztelőjeként Tarantino egy Oscar-díjas és egy Oscar-jelölt színésznőt is kinézett a készülő filmjéhez: a mostanság karrierkrízisben vergődő 27 éves Jennifer Lawrence állítólag a Manson-család egyik pszichopata tagját alakítaná, csak úgy mint az Aljas nyolcas-ban remekelő Jennifer Jason Leigh, akit a 2009-ben elhunyt, szintén szektatag Susan Atkins szerepével kerestek meg.


A tervek szerint 2019-ben bemutatásra kerülő film lesz a kilencedik Tarantino-film, ami (ha a mester tartja az ígéretét) akkor az utolsó előtti alkotása lesz a visszavonulása előtt.

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.