EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Világsztárokkal forgat Tarantino

A hírhedt Charles Manson-ról és pszichopata követőiről forgat filmet jövőre Quentin Tarantino. A tervek szerint a Mester utolsó előtti alkotásában olyan sztárok kaphatnak szerepet, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Margot Robbie és Jennifer Jason Leigh. 

Igencsak kényes témához nyúl a közeljövőben Quentin Tarantino. A szamurájuk, bérgyilkosok, kegyetlen nácik és rabszolgatartók után karrierje során először megtörtént eseményeket készül feldolgozni, ugyanis a Mester a Manson-család történetéből írt forgatókönyvet az utóbbi hónapokban. Mint ismeretes, a jelenleg is életfogytiglani börtönbüntetését töltő 82 éves pszichopata szektavezért, Charles Manson és követői több, kegyetlen gyilkosságot is elkövettek a hatvanas és hetvenes években, többek között a pedofil botrányairól híres lengyel rendezőgéniusz Roman Polanski nyolc és félhónapos terhes feleségét, Sharon Tate-et és barátait is sátáni módon végezték ki saját otthonukban.


Fotó:Profimedia, DDP

Tate-et az imdb.com szerint a Wall Street farkasa című film szőke bombázója Margot Robbie fogja alakítani. Az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a brutális gyilkosságok ügyben nyomozó egyik rendőr szerepét felajánlották Brad Pitt-nek, aki jelenleg is tárgyalásban van a producerekkel, de az sem elképzelhetetlen, hogy a Django elszabadulna sikere után Leonrado DiCaprio happolja el előle a szerepet.

Margot Robbie és Leonardo DiCaprio  Credit line: Profimedia, Press Association

A női nem nagy tisztelőjeként Tarantino egy Oscar-díjas és egy Oscar-jelölt színésznőt is kinézett a készülő filmjéhez: a mostanság karrierkrízisben vergődő 27 éves Jennifer Lawrence állítólag a Manson-család egyik pszichopata tagját alakítaná, csak úgy mint az Aljas nyolcas-ban remekelő Jennifer Jason Leigh, akit a 2009-ben elhunyt, szintén szektatag Susan Atkins szerepével kerestek meg.


A tervek szerint 2019-ben bemutatásra kerülő film lesz a kilencedik Tarantino-film, ami (ha a mester tartja az ígéretét) akkor az utolsó előtti alkotása lesz a visszavonulása előtt.

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.