EUR: 322,63 Ft
CHF: 281,14 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb Eger

A bűvös nyolcezredik

Eger Önkormányzata 2014 elején indította útjára az Eger városkártyát. Az első időszakban a kártyabirtokosok és az elfogadóhelyek száma dinamikusan növekedett: egy hónap alatt elérték az ezres sorszámot, fél év alatt a háromezrest, és az indulástól számított két év elteltével elmondható, hogy minden tizedik egri polgár rendelkezik városkártyával.

A nyolcezres sorszámú Eger városkártya birtokosa, Cserősné Szajlai Tímea október 26-án a Közgyűlés által biztosított nyilvánosság előtt vette át a plasztiklapot Habis László polgármestertől.


Habis László polgármester és a büszke kártyatulajdonos, Cserősné Szajlai Tímea

 

Habis László az átadást megelőzően felszólalásában elmondta: az Eger városkártya kapcsán igazi sikertörténetről beszélhetünk. A tarsolyunkban három és fél év tapasztalatával kijelenthetjük: létrejött az a jól működő rendszer, amelynek keretében – az egriség gondolatára építve – egri vállalkozások és intézmények adnak kedvezményt egrieknek. Mindez erősíti a partnerségi kapcsolatot és bizalmat a helyi vállalkozó, szolgáltató és a helyi lakos között. A városkártyarendszer jelmondata: „Eger városkártya – az én történetem”, hiszen a sokrétű kedvezmények egész sora révén az egriek előnyöket élveznek a saját városukban.

Kapcsolódó Cikkek