EUR: 310,72 Ft
CHF: 259,53 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Hódmezővásárhely

A Fekete Sas Kupáig vezetett a ritmus

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Fekete Sas Kupa Táncversenyt Hódmezővásárhelyen. Közel 120 pár jelentkezett a megmérettetésre, amelyen az egészen apróktól a felnőtt korcsoportig mindenki parkettra lépett.

A résztvevők alapkategóriákban, azaz E, D, C osztályokban is versenyeznek, illetve a magasabb kategóriába tartozó B és A osztályok versenyzőit is megcsodálhatta a közönség az egész napos megmérettetésen, ahonnan a hazai versenyzők sem hiányozhattak.

120 versenyző között 3 hódmezővásárhelyi párnak is szurkolhatott a közönség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.