EUR: 324,24 Ft
CHF: 278,77 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

A Mikulással bandázott McGregor kisfia

A jelek szerint Conor McGregor csak a ketrecben és a sajtótájékoztatókon viselkedik úgy, mint egy állat. A ketrecharcos most az emberi oldalát mutatta meg, ugyanis elvitte fiát, a hat hónapos Conor a Mikuláshoz. A kisfiú nagyon élvezte a nem mindennapi eseményt, és hála McGregor Instagram-oldalának, a mi arcunkra is mosolyt csalnak a feltöltött fotók. A 29 éves harcos és családja a dublini Luggwoodsban látogatta meg a Mikulást, a karácsonyi vásárban pedig igazi rénszarvasokat is lehetett simogatni.

– Conor Jr. most látogatta meg először a Mikulást unokatestvérével, Harryvel. Ez egy tökéletes program lehet bárkinek – írta az egyik fotó alá McGregor.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hazaigazolt Tajti Mátyás

  Hazaigazolt Tajti Mátyás

  A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

 • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.

 • Ez a vb álomcsapata

  Ez a vb álomcsapata

  Kihirdette a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a szurkolók világbajnoki álomcsapatát. Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ez az összeállítás inkább érzelmi, mint szakmai alapon jött létre, hiszen három brazil labdarúgó is helyet kapott a keretben és Cristiano Ronaldo is be lett válogatva.