EUR: 311,58 Ft
CHF: 266,01 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Külföld

A nap képe: Szakállas tapsifüles

Néha igazán vicces, szinte már-már vígjátékba illő módon produkálják magukat az állatok. Ezek a ritka pillanatok szerepeltek azon a fotóversenyen, amely a vadvilág legmókásabb és egyben legritkább pillanatait mutatta be.

Nos, az év győztesei között köszönthetjük ezt a mohó nyuszit is, aki annyira ledöbbent a belga fotós láttán, hogy tisztára úgy nézett ki, mintha szakállat növesztett volna.

/Fotó: Profimedia, Barcroft Media

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Házkutatás a BMW központjában!

  Házkutatás a BMW központjában!

  Házkutatást tartottak kedden a BMW német autógyártó társaság müncheni központjában és egy ausztriai telephelyén a versenytárs Volkswagen (VW) dízelbotrányához hasonló manipuláció gyanújával.

 • Franciaország: a hamburger népszerűbb mint a baguette!

  Franciaország: a hamburger népszerűbb mint a baguette!

  Noha a franciák rendkívül büszkék gasztronómiai hagyományaikra, tavaly mégis több amerikai stílusú hamburger fogyott Franciaországban, mint hagyományos sonkás baguette szendvics, amire korábban még sosem volt példa – derült ki egy tanulmányból.

 • Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Nem újdonság az, hogy a kutyák elképesztően tudnak ragaszkodni gazdájukhoz és az sem ritka, hogy ha valamilyen úton elveszítik őket, képesek mély depresszióba esni és akár napokig egy falatot sem enni.

 • Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Mark Zuckerberget, a Facebook alapító vezérigazgatóját szeretné meghallgatni a londoni alsóház arról, hogy a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég miként használhatott fel több tízmillió Facebook-profilt az amerikai elnökválasztási kampányban.