EUR: 322,55 Ft
CHF: 281,51 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Külföld

A nap képe: Szakállas tapsifüles

Néha igazán vicces, szinte már-már vígjátékba illő módon produkálják magukat az állatok. Ezek a ritka pillanatok szerepeltek azon a fotóversenyen, amely a vadvilág legmókásabb és egyben legritkább pillanatait mutatta be.

Nos, az év győztesei között köszönthetjük ezt a mohó nyuszit is, aki annyira ledöbbent a belga fotós láttán, hogy tisztára úgy nézett ki, mintha szakállat növesztett volna.

/Fotó: Profimedia, Barcroft Media

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tiltakozik a Real Madrid

  Tiltakozik a Real Madrid

  A Real Madrid levélben tiltakozott a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél (RFEF) amiatt, hogy a liga (LFP) az Egyesült Államokban akar bajnoki mérkőzéseket rendezni.

 • Robbanás történt egy iskolában, sok a halott!

  Robbanás történt egy iskolában, sok a halott!

  Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának egy szakiskolájában, az eddigi információk alapján tízen haltak meg, és mintegy ötvenen szenvedtek sérüléseket – jelentették ukrán és orosz hírforrások helyszíni beszámolók alapján.

 • Már vizsgálják a kölni túszejtő terrorista háttérét

  Már vizsgálják a kölni túszejtő terrorista háttérét

  A terrorista háttér lehetőségét is vizsgálják a németországi Kölnben hétfőn elkövetett túszejtéssel kapcsolatban, az eljárás irányítását átvette az állam elleni súlyos bűncselekmények ügyében illetékes szövetségi legfőbb ügyészség – jelentették szerdán német hírportálok.