EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Külföld

„A szakadt farmerban járó nőket meg kell erőszakolni”

Elképesztő kijelentést tett Nabih al-Wahsh egyiptomi jogász az Al-Assema csatorna Infrad című műsorában.

Az egyiptomi férfi szerint az a nő, aki szakadt nadrágban mutogatjak a lábát, az arra invitálja a férfit, hogy zaklassa őt, ezért megérdemli, ha megerőszakolják – írja a 888.hu a The Sun-ban megjelent konzervatív muszlim férfi kijelentéséről.


„Azt mondom, hogy amikor egy lány így mászkál, hazafias kötelességünk szexuálisan zaklatni őt, és nemzeti kötelességünk megerőszakolni” – hangzott el a hajmeresztő mondat a televízióban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.