2017. november 13., hétfő
Szilvia

Extra

A Thor továbbra is vezeti a kasszasikerlistát Észak-Amerikában

Továbbra is a Thor: Ragnarök című szuperhősfilm vezeti a hétvégi kasszasikerlistát Észak-Amerikában.

A Chris Hemsworth, Tom Hiddleston és Cate Blanchett főszereplésével, az új-zélandi Taika Waititi rendezésében forgatott fantasy péntektől vasárnapig 56,6 millió dollárral (15 milliárd forinttal) növelte észak-amerikai mozis jegyeladásait, és ezzel a film Amerikában és Kanadában már több mint 211 millió dolláros (57 milliárd forintos) bevételt ért el.


A pénteken debütáló filmek közül a Megjött apuci 2. című, sztárszereposztást felvonultató vígjáték – John Lithgow-val, Mel Gibsonnal, Will Ferrell-lel és Mark Wahlberggel – 30 millió dollárt (8 milliárd forintot) keresett, és ezzel a lista második helyére került.

Az Agatha Christie regénye nyomán készült Gyilkosság az Orient expresszen című krimi pedig 28,2 millió dollárral (7,5 milliárd forinttal) lett harmadik.

A Rossz anyák karácsonya 11,5 millió dollárral (3 milliárd forinttal) a negyedik, a Fűrész: Újra játékban című horror pedig 3,4 millió dollárral (913 millió forinttal) az ötödik helyre futott be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Teljesen szétcsúszott Johnny Depp

    Teljesen szétcsúszott Johnny Depp

    Tovább folytatja önpusztító életvitelét Johnny Depp. Az alkohol- és kábítószerfüggő sztár legutóbbi filmje premierjéről is ittasan támolygott ki.

  • „Apu fentről figyel ránk”

    „Apu fentről figyel ránk”

    Hatalmas tömeg gyűlt össze szombat délután Bud Spencer szoboravatóján a budapesti Corvin sétányon. A tavaly elhunyt olasz legenda lányai Cristiana és Diamante, mellett legjobb magyar barátja Kárpáti György olimpiai bajnok vízilabdázó könnyek közt avatta fel Tasnádi Szandra alkotását.