EUR: 313,01 Ft
CHF: 271,72 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb Kecskemét

A világbajnokságért táncoltak

Telt házas sikert hozott  a Grapevine Show Dance Club előadása a Hírös Agórában. A jótékonysági gála bevételét a csapat a németországi világbajnokságra való kijutásra fordítja. Az előadás mondanivalója szerint fontos, hogy elfogadjuk az emberi sokszínűséget.

Ezt az üzenetet vitték színpadra Varga Donát koreográfiájának segítségével a Grapevine táncosai. A táncegyesület 76 táncossal: két junior, valamint egy felnőttcsapattal indul ki a németországi világbajnokságra, Riesába.

A tánciskola november 19-én utazik ki a világbajnokságra, és 18-án még a Színvilágot is megversenyezteti a hazai táncjáték-fesztiválon.
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.