EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Kecskemét

A világbajnokságért táncoltak

Telt házas sikert hozott  a Grapevine Show Dance Club előadása a Hírös Agórában. A jótékonysági gála bevételét a csapat a németországi világbajnokságra való kijutásra fordítja. Az előadás mondanivalója szerint fontos, hogy elfogadjuk az emberi sokszínűséget.

Ezt az üzenetet vitték színpadra Varga Donát koreográfiájának segítségével a Grapevine táncosai. A táncegyesület 76 táncossal: két junior, valamint egy felnőttcsapattal indul ki a németországi világbajnokságra, Riesába.

A tánciskola november 19-én utazik ki a világbajnokságra, és 18-án még a Színvilágot is megversenyezteti a hazai táncjáték-fesztiválon.
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.