2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

„Anya, ez a kép legyen nálad akkor is, ha már nem leszek”

Egy kétségbeesett anya könyörögve kér segítséget: elvesztette a pénztárcáját, amelyben elhunyt kisfia fotóját őrizte. Balogh Márta megígérte Norbinak, hogy a kép egész életében vele lesz.

– Ezeket a fotókat soha nem tudom pótolni. Könyörgöm, aki megtalálta, adja vissza vissza a képeket… nagyon szépen kérem. Az okmányokat már hétfőn pótoltam, a pénz sem érdekel, ami a tárcában volt, csak az a két fotó, ami megmaradt nekem Norbiról – kezdte szívszorító történetét Márta, aki az Albapark autópálya-étterem mosdójában felejtette pénztárcáját, benne minden emlékével egyetlen fiáról, Norbiról, aki tíz évvel ezelőtt, 18 éves korában hunyt el. A fiúnak Duchenne-féle izomsorvadása volt, már gyerekkorában tudták, hogy nagy a baj.


Balogh Márta kisfia, Norbi fotóját szeretné visszakapni elveszített tárcájából, erre a címre: Lábod, Petesmalom Vidrapark, 7551

– Mindent, ami csak tőlünk telt, megpróbáltunk, amerikai és egyéb külföldi gyógykúrákat, hogy Norbi meggyógyulhasson. Ezt a betegség azonban még ma is gyógyíthatatlan. Mindig őszinte voltam Norbival, tudta, hogy beteg. Egy óvodai fotózás után egyszer azt mondta: „Anya, ez a kép mindig legyen nálad, akkor is, ha már nem leszek” – mesélte könnyeit elnyelve Márta, aki most ezt a fényképet várná vissza attól, aki megtalálta a tárcáját. – Tudom, hogy nem a tárgyak, hanem az emlékek számítanak, de ehhez a két képhez ragaszkodom. Bár azt hiszem, kellőképpen meggyászoltam a fiam, van, amikor az ember elgyengül és ilyenkor jó ránézni a képekre. Más számára nincs értékük, nekem viszont felbecsülhetetlenek – mondta Márta, a Somogy megyei Petesmalmi Vidrapark vezetője, aki erre a címre várja vissza a két képet is.

 

Mártának felbecsülhetetlen értékűek a képek

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.