EUR: 311,53 Ft
CHF: 266,13 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Külföld

Autók közé csapódott a fába akadt kisgép – Videó!

Óriási mázlija volt annak a Rockwell Commander 112 típusú repülő floridai pilótájának, aki nem sokkal a felszállás után valamilyen műszaki hibát észlelt. A géppel visszafordulni már nem tudott, ezért jobb híján egy széles autóúton próbált meg kényszerleszállást végrehajtani.

A manőver közben a gép egyik szárnya beleakadt egy fába, ezért a földnek csapódott. Csodával határos módon a pilóta és 55 éves utasa is karcolások nélkül megúszta a balesetet, de ami a legfontosabb, a becsapódás helyszínén közlekedő autósok és járókelők is megúszták az esetet. Szakértők vizsgálják a baleset okát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Nem újdonság az, hogy a kutyák elképesztően tudnak ragaszkodni gazdájukhoz és az sem ritka, hogy ha valamilyen úton elveszítik őket, képesek mély depresszióba esni és akár napokig egy falatot sem enni.

 • Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Mark Zuckerberget, a Facebook alapító vezérigazgatóját szeretné meghallgatni a londoni alsóház arról, hogy a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég miként használhatott fel több tízmillió Facebook-profilt az amerikai elnökválasztási kampányban.

 • Francia értelmiségiek tiltakoznak az iszlám terror ellen

  Francia értelmiségiek tiltakoznak az iszlám terror ellen

  100 francia vezető értelmiségi, tudósok, írók, filozófusok, művészek kiáltványt tettek közzé a Le Figaróban. Az oka, hogy a migránsválság óta kezd elviselhetetlenné válni a helyzet: a radikális muszlimok már nemcsak a gondolat szabadságát veszélyeztetik, hanem minden értelemben a szabadságot.