EUR: 322,10 Ft
CHF: 275,37 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Külföld

Autók közé csapódott a fába akadt kisgép – Videó!

Óriási mázlija volt annak a Rockwell Commander 112 típusú repülő floridai pilótájának, aki nem sokkal a felszállás után valamilyen műszaki hibát észlelt. A géppel visszafordulni már nem tudott, ezért jobb híján egy széles autóúton próbált meg kényszerleszállást végrehajtani.

A manőver közben a gép egyik szárnya beleakadt egy fába, ezért a földnek csapódott. Csodával határos módon a pilóta és 55 éves utasa is karcolások nélkül megúszta a balesetet, de ami a legfontosabb, a becsapódás helyszínén közlekedő autósok és járókelők is megúszták az esetet. Szakértők vizsgálják a baleset okát.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Már nem viszket!

    A nap képe: Már nem viszket!

    Biztosan sokak számára ismerős az a pillanat, amikor oltári módon elkezd viszketni a hátunk egy olyan pontja, amit szinte lehetetlenség elérni. Ilyenkor jön az, hogy minden lehetséges módszert megragadva igyekszünk enyhíteni a viszkető érzésen akár egy ajtófélfához dörzsölve, vagy egy fakanállal a kezünket meghosszabbítva elérni testünk irritált részét.

  • Patkány vetett véget a táncelőadásnak

    Patkány vetett véget a táncelőadásnak

    Egy patkány okozta rövidzárlat miatt teljes sötétségbe borult szerda este az Adelaide-i Fesztiválközpont, két táncprodukciót, köztük a Csipkerózsika című balett utolsó előadását is félbeszakítva.