EUR: 312,22 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb Ózd

Avatóbál a SZIKSZI-ben

A Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumba szeptemberben bekerült tanulók avatását idén is megtartották, ahol a kilencedikesek könnyen felismerhetők voltak a számukra kötelező csacsifülről.

A vidám csacsiavató az oktatási intézmény három kilencedik osztályának szólt, akik hivatalos esküt tettek státusukról. Ez volt az első közös rendezvénye a 2017/2018-as tanév helyi közösségének, ami a vidámság mellett a közelebbi megismerkedést és a csapatépítést is jelentette. Ezt szolgálták a játékos vetélkedők és sportprogramok is.


Fotó: Lokál
Keringő is szerepelt a műsorban

A hagyományoknak megfelelően most is megküzdöttek a diákok a legcsacsibb osztály címért, az pedig külön öröm volt mindenki számára, hogy azon a napon nem volt tanítás. Volt viszont avatóbál, amit jól felkészített táncosok vezettek fel, végül pedig diszkó zárta a különleges rendezvényt.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.