EUR: 322,62 Ft
CHF: 281,76 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Ózd

Avatóbál a SZIKSZI-ben

A Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumba szeptemberben bekerült tanulók avatását idén is megtartották, ahol a kilencedikesek könnyen felismerhetők voltak a számukra kötelező csacsifülről.

A vidám csacsiavató az oktatási intézmény három kilencedik osztályának szólt, akik hivatalos esküt tettek státusukról. Ez volt az első közös rendezvénye a 2017/2018-as tanév helyi közösségének, ami a vidámság mellett a közelebbi megismerkedést és a csapatépítést is jelentette. Ezt szolgálták a játékos vetélkedők és sportprogramok is.


Fotó: Lokál
Keringő is szerepelt a műsorban

A hagyományoknak megfelelően most is megküzdöttek a diákok a legcsacsibb osztály címért, az pedig külön öröm volt mindenki számára, hogy azon a napon nem volt tanítás. Volt viszont avatóbál, amit jól felkészített táncosok vezettek fel, végül pedig diszkó zárta a különleges rendezvényt.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.