EUR: 326,61 Ft
CHF: 280,52 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Ózd

Avatóbál a SZIKSZI-ben

A Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumba szeptemberben bekerült tanulók avatását idén is megtartották, ahol a kilencedikesek könnyen felismerhetők voltak a számukra kötelező csacsifülről.

A vidám csacsiavató az oktatási intézmény három kilencedik osztályának szólt, akik hivatalos esküt tettek státusukról. Ez volt az első közös rendezvénye a 2017/2018-as tanév helyi közösségének, ami a vidámság mellett a közelebbi megismerkedést és a csapatépítést is jelentette. Ezt szolgálták a játékos vetélkedők és sportprogramok is.


Fotó: Lokál
Keringő is szerepelt a műsorban

A hagyományoknak megfelelően most is megküzdöttek a diákok a legcsacsibb osztály címért, az pedig külön öröm volt mindenki számára, hogy azon a napon nem volt tanítás. Volt viszont avatóbál, amit jól felkészített táncosok vezettek fel, végül pedig diszkó zárta a különleges rendezvényt.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.