2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb Szeged

B. Nagy László: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről

Az országgyűlési képviselő nagymamája 1968-tól lakott a Fogadalmi Templom mögötti házban, itt voltak csöppségek a csemetéi, ennek okán örök nosztalgiával sétálgat errefelé.

A kormányzati fejlesztések bemutatásának kapcsán exkluzív drónos képekkel fűszerezett videót forgattak az országgyűlési képviselő munkatársai a szegedi Dóm tér és a politikus kapcsolatáról. A kisfilmből kiderül, hogy B. Nagy rendkívül büszke erre a kétmilliárd forintos állami beruházásra, amelynek köszönhetően Szeged legismertebb tere visszakapta régi arculatát. Ezenkívül egy személyes szál is kirajzolódik a videóból.


– 1968 óta a dóm másik oldalán lakott a nagymamám, és utána én még tíz évig laktam itt a családommal. A tér nekem és a gyermekeimnek is az igazi otthoni környezetet jelentette – meséli B. Nagy László. A politikus most is boldogan néz körül, hiszen a látvány nosztalgikus emlékeket ébreszt benne. – Még kicsik voltak a gyermekeim, amikor itt laktunk, jó most is erre sétálni, hiszen itt mindig ők jutnak eszembe – emlékezik vissza a fideszes politikus.

B. Nagy László családja 1968 óta él a dóm közelében

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.