EUR: 321,83 Ft
CHF: 281,14 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Szeged

B. Nagy László: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről

Az országgyűlési képviselő nagymamája 1968-tól lakott a Fogadalmi Templom mögötti házban, itt voltak csöppségek a csemetéi, ennek okán örök nosztalgiával sétálgat errefelé.

A kormányzati fejlesztések bemutatásának kapcsán exkluzív drónos képekkel fűszerezett videót forgattak az országgyűlési képviselő munkatársai a szegedi Dóm tér és a politikus kapcsolatáról. A kisfilmből kiderül, hogy B. Nagy rendkívül büszke erre a kétmilliárd forintos állami beruházásra, amelynek köszönhetően Szeged legismertebb tere visszakapta régi arculatát. Ezenkívül egy személyes szál is kirajzolódik a videóból.


– 1968 óta a dóm másik oldalán lakott a nagymamám, és utána én még tíz évig laktam itt a családommal. A tér nekem és a gyermekeimnek is az igazi otthoni környezetet jelentette – meséli B. Nagy László. A politikus most is boldogan néz körül, hiszen a látvány nosztalgikus emlékeket ébreszt benne. – Még kicsik voltak a gyermekeim, amikor itt laktunk, jó most is erre sétálni, hiszen itt mindig ők jutnak eszembe – emlékezik vissza a fideszes politikus.

B. Nagy László családja 1968 óta él a dóm közelében

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja – erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

 • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

 • Szinte egész Újpest sportolt!

  Szinte egész Újpest sportolt!

  ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.