EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,30 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb Szeged

B. Nagy László: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről

Az országgyűlési képviselő nagymamája 1968-tól lakott a Fogadalmi Templom mögötti házban, itt voltak csöppségek a csemetéi, ennek okán örök nosztalgiával sétálgat errefelé.

A kormányzati fejlesztések bemutatásának kapcsán exkluzív drónos képekkel fűszerezett videót forgattak az országgyűlési képviselő munkatársai a szegedi Dóm tér és a politikus kapcsolatáról. A kisfilmből kiderül, hogy B. Nagy rendkívül büszke erre a kétmilliárd forintos állami beruházásra, amelynek köszönhetően Szeged legismertebb tere visszakapta régi arculatát. Ezenkívül egy személyes szál is kirajzolódik a videóból.


– 1968 óta a dóm másik oldalán lakott a nagymamám, és utána én még tíz évig laktam itt a családommal. A tér nekem és a gyermekeimnek is az igazi otthoni környezetet jelentette – meséli B. Nagy László. A politikus most is boldogan néz körül, hiszen a látvány nosztalgikus emlékeket ébreszt benne. – Még kicsik voltak a gyermekeim, amikor itt laktunk, jó most is erre sétálni, hiszen itt mindig ők jutnak eszembe – emlékezik vissza a fideszes politikus.

B. Nagy László családja 1968 óta él a dóm közelében

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.