EUR: 322,01 Ft
CHF: 282,99 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Egyéb Érd

Betáncolták magukat a bajnokságba

Október utolsó napjaiban Szigetszentmiklós adott otthont az országos akrobatikus rock and roll bajnokságnak. Az érdi Masters Sportegyesület valamennyi formációja és párosa eredményesen szerepelt a táncversenyen.

A verseny első napjának legjobb eredményét a sportág legnehezebb kategóriájában, a felnőtt A kategóriában érték el a Masters táncosai: a Deli Alex–Sárfy Krisztina páros aranyérmet nyert.


A Deli Alex – Sárfy Krisztina páros, a felnőtt A kategória győztesei

A junioroknál a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara páros hatodik, a Gábor László–Szalai Alexa kettős pedig hetedik lett. A serdülők között Barthos Bence és Szalma Borka a tizenegyedik helyen végzett. A Dexter’s Girls children nagyformáció a negyedik, az Xpress serdülő kisformáció pedig a kilencedik helyen zárta az országos bajnokság fináléját.

A Jolly Joker junior kisformáció a második versenynapon ért el első helyezést

A seregszemle második napján a Jolly Joker junior kisformáció és az Xpress junior nagyformáció szerezte a Masters további kiváló eredményeit: mindkét formáció országos bajnok lett saját versenyszámának megnyerésével.

Az Xpress formáció is kategória-nyertes lett
Fotók: www.pecsu.hu

A Militans (Tornádó-Masters SE) felnőtt nemzeti nagyformáció a második helyet, a Rakéták felnőtt kisformáció pedig a harmadik helyet szerezte meg. A Wait for it (Tornádó-Masters SE) nemzeti kisformáció – amelyben Sárfy Krisztina edző is táncol – az első helyen végzett, míg a Sol Invictus (Musztáng SE–Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció – Széchenyi Vanessza edzővel – második helyezést ért el.

A Masters növendékei legközelebb november 5-én, a budapesti területi bajnokságon táncolnak.

Kapcsolódó Cikkek