2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb Érd

Betáncolták magukat a bajnokságba

Október utolsó napjaiban Szigetszentmiklós adott otthont az országos akrobatikus rock and roll bajnokságnak. Az érdi Masters Sportegyesület valamennyi formációja és párosa eredményesen szerepelt a táncversenyen.

A verseny első napjának legjobb eredményét a sportág legnehezebb kategóriájában, a felnőtt A kategóriában érték el a Masters táncosai: a Deli Alex–Sárfy Krisztina páros aranyérmet nyert.


A Deli Alex – Sárfy Krisztina páros, a felnőtt A kategória győztesei

A junioroknál a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara páros hatodik, a Gábor László–Szalai Alexa kettős pedig hetedik lett. A serdülők között Barthos Bence és Szalma Borka a tizenegyedik helyen végzett. A Dexter’s Girls children nagyformáció a negyedik, az Xpress serdülő kisformáció pedig a kilencedik helyen zárta az országos bajnokság fináléját.

A Jolly Joker junior kisformáció a második versenynapon ért el első helyezést

A seregszemle második napján a Jolly Joker junior kisformáció és az Xpress junior nagyformáció szerezte a Masters további kiváló eredményeit: mindkét formáció országos bajnok lett saját versenyszámának megnyerésével.

Az Xpress formáció is kategória-nyertes lett
Fotók: www.pecsu.hu

A Militans (Tornádó-Masters SE) felnőtt nemzeti nagyformáció a második helyet, a Rakéták felnőtt kisformáció pedig a harmadik helyet szerezte meg. A Wait for it (Tornádó-Masters SE) nemzeti kisformáció – amelyben Sárfy Krisztina edző is táncol – az első helyen végzett, míg a Sol Invictus (Musztáng SE–Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció – Széchenyi Vanessza edzővel – második helyezést ért el.

A Masters növendékei legközelebb november 5-én, a budapesti területi bajnokságon táncolnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.