EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Extra

Bizarr örökséget hagyott lányára Som

Som Lajos még évekkel ezelőtt írt végrendeletet, amelyben leírta, a hátára tetovált főnixmadarat lányára, Nikire hagyja örökségül. A zenésztől november 17-én vesznek végső búcsút, ám még előtte el kell végezni a bizarr beavatkozást, és teljesíteni kell utolsó kívánságát. – Azt akarom, hogy a halálom után Nikire maradjon a tetoválásom, ami gyakorlatilag a lényem, a személyiségem egyik legfontosabb része – mondta korábban Som a Ripostnak. A lap úgy tudja, hogy jogilag ennek nincs akadálya, hiszen ezt a kérést a hivatalos végakaratában is megfogalmazta, a Ripost által megkérdezett boncmester szerint pedig volt már példa hasonló kérésre.

Fotó: Mészáros Diána

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.