2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb XXI.kerület

Bővül a bölcsőde

Új bölcsődei férőhelyek kialakítására, valamint eszközök beszerzésére több mint 307 millió forintos állami támogatásban részesült a Kertvárosi Bölcsőde.

Az intézmény a támogatásnak köszönhetően 36 férőhellyel bővül. Az újonnan kialakítandó épületrész három 12 fős csoportszobának, átadó- és fürdőhelyiségeknek, megfelelő kiszolgáló- és tárolóhelyiségeknek, sószobának, valamint egy torna- és fejlesztőszobának ad helyet. A projekt keretében  a bölcsőde elhasználódott eszközeit is lecserélik, valamint a zöldfelületeket is fejlesztik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.