EUR: 322,85 Ft
CHF: 275,90 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb XXI.kerület

Bővül a bölcsőde

Új bölcsődei férőhelyek kialakítására, valamint eszközök beszerzésére több mint 307 millió forintos állami támogatásban részesült a Kertvárosi Bölcsőde.

Az intézmény a támogatásnak köszönhetően 36 férőhellyel bővül. Az újonnan kialakítandó épületrész három 12 fős csoportszobának, átadó- és fürdőhelyiségeknek, megfelelő kiszolgáló- és tárolóhelyiségeknek, sószobának, valamint egy torna- és fejlesztőszobának ad helyet. A projekt keretében  a bölcsőde elhasználódott eszközeit is lecserélik, valamint a zöldfelületeket is fejlesztik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.