EUR: 321,74 Ft
CHF: 281,52 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Dunaújváros

Decemberben is Valahol Európában

Aki még nem látta, bepótolhatja; aki látta, megnézheti újra. Decemberben még egy alkalommal színpadon lesz a Bartók Kamaraszínház értelmezésében a Valahol Európában című musical. 

Tavasszal mutatták be a jól ismert darabot, amelyet a színház igazgatója, Őze Áron rendezett. A musical tehát a tavalyi évad kínálatába tartozott, ám a sikerre való tekintettel a 2017–2018-as idényben is helyet kapott.


Május óta töretlen sikerrel játsszák a darabot
Fotó: Őri György/Bartók Kamaraszínház

 

Javítóintézetből szökött gyermekek kóborolnak a második világháború viszontagságai között, és egy elhagyott birtokon keresnek menedéket – a történetet mindenki jól ismeri, azonban úgy tűnik, sikerült valami egészen új „ízt” belevinniük az alkotóknak, hiszen újra és újra igény van a darabra. A gyerekszereplők válogatása során az volt a fő szempont, hogy dunaújvárosi szereplők játsszák el a musicalt. Őket a Bartók színészei, köztük Fritz Attila és Kiss Attila erősítik, valamint Dunai Tamás, aki vendég előadóként szerepel a darabban.

Úgy tűnik, ahogy a musical kiállta az idők próbáját, úgy a gyerekszereplők sem okoztak csalódást, hiszen a tavaszi premier után az idei évadban is műsoron van a Valahol Európában, amelyet legközelebb december 3-án, advent első vasárnapján 15 és 19 órakor láthatnak a nézők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.