EUR: 323,42 Ft
CHF: 285,90 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Külföld

Dühében lett milliomos az anyuka

Bárki szívesen dühöngene egy jót, ha ezért 200 millió forint ütné a markát, úgy, mint annak az angliai anyukának, aki annyira felhúzta magát azon, hogy a családja minden hétvégén meccsre jár, hogy a vasárnapi húsleves megfőzése helyett inkább elment a fiával mérkőzésekre fogadni.

Az asszonynak természetesen fogalma sem volt nemhogy a játékról, de még a csapatokról sem, így hasraütés-szerűen kiválasztott tizenkét szimpatikus nevű klubot. A tippelés annyira jól sikerült, hogy több mint 200 millió forintot kaszált az édesanya egy nagyjából 350 forintos szelvénnyel.

Dühében nyert 200 milliót sportfogadáson /Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  A japán pénzügyi felügyelet (FSA) szigorú előírásai ellenére ismét hatalmas összeget, mintegy 6,7 milliárd jen (16,5 milliárd forint) értékben loptak el kriptodevizát egy japán váltóból számítógépes kalózok – közölte csütörtökön a váltót üzemeltető vállalat.

 • Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Pjotr Verzilovot, a Pussy Riothoz köthető orosz aktivistát feltehetően a Közép-afrikai Köztársaságban meggyilkolt három orosz újságíró ügyében folytatott nyomozásai miatt mérgezhették meg – közölte felesége, Nagyezsda Tolokonnyikova, az orosz ellenzéki punkzenekar egyik frontembere szerdán a független Dozsgy hírtévé műsorában.

 • Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek – az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző – találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.