EUR: 326,48 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb II.kerület

Egy csepp egészség a Millenárison

Idén új helyszínen, a Millenáris B épületében tartja az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját november 12-én 10 és 18 óra között.

Az Egy Csepp Világnapon zenészek, műsorvezetők és színészek is részt vesznek, valamint többek között fellép a Kolompos együttes, Tóth Vera, a Talamba Ütőegyüttes és Szabó Gyuri bácsi, a büki füvesember is előadást tart. Erős Antónia vezetésével az interaktív Egészség-Talkshow-n is részt vehetünk.

Erős Antóniáék a Millenárison várják a családokat (Fotó:millenaris.hu)

A cukrászok és gyerekek közösen készítenek desszertet az Egy Csepp Konyhában. A Magyarország Cukormentes Tortája című verseny győztesét, a Pöttyös Pannit is megkóstolhatják az érdeklődők, lesz Egészségpiac-kóstoló, valamint nemzetközi Diabétesz Séta és tombola. További információk: www.egycseppvilagnap.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.