EUR: 310,72 Ft
CHF: 259,53 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb II.kerület

Egy csepp egészség a Millenárison

Idén új helyszínen, a Millenáris B épületében tartja az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját november 12-én 10 és 18 óra között.

Az Egy Csepp Világnapon zenészek, műsorvezetők és színészek is részt vesznek, valamint többek között fellép a Kolompos együttes, Tóth Vera, a Talamba Ütőegyüttes és Szabó Gyuri bácsi, a büki füvesember is előadást tart. Erős Antónia vezetésével az interaktív Egészség-Talkshow-n is részt vehetünk.

Erős Antóniáék a Millenárison várják a családokat (Fotó:millenaris.hu)

A cukrászok és gyerekek közösen készítenek desszertet az Egy Csepp Konyhában. A Magyarország Cukormentes Tortája című verseny győztesét, a Pöttyös Pannit is megkóstolhatják az érdeklődők, lesz Egészségpiac-kóstoló, valamint nemzetközi Diabétesz Séta és tombola. További információk: www.egycseppvilagnap.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.