EUR: 324,37 Ft
CHF: 278,88 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb X.kerület XVII.kerület

Évi, a kiválasztott

Ünnepélyes keretek között hirdették ki a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram idei nyerteseit múlt szerdán, köztük a Törekvés Rákosmentén élő paralimpiai ezüstérmes vívóját, Hajmási Évát.

A K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyával történő vásárlások minden ezer forintja után a K&H-csoport saját forrásából egy forintot különít el a sportolók és segítőik részére. A programnak köszönhetően az idei nyertesekkel együtt már 19 sportoló és 3 segítő kapott összesen több mint 17 millió forintnyi ösztöndíjat − hangzott el a sajtótájékoztatón. Az MTI összefoglalójából az is kiderül, hogy a tizenegy éves együttműködés a 2020-as tokiói paralimpiáig biztosan folytatódik. Az eseményen egyúttal bejelentették, hogy a szurkolók által megszavaztatott jelöltek közül a felnőtteknél Hajmási Éva paralimpiai ezüstérmes vívó, a reménység kategóriában Konkoly Zsófia paralimpiai bronzérmes úszó, míg a segítőknél Kálmán Edgárné, Kálmán Krisztina atléta segítője lett a győztes, akik fejenként bruttó nyolcszázezer forintos ösztöndíjban részesülnek.


Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.